Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

9 antwoorden
  • ik heb net een asus a7v333 moederbord gekocht. hier zit ook raid op deze heb ik aangesloten het werkt perfect :lol: maar nu zit ik met een probleempje elke keer als ik opnieuw opstart blijft mijn modo zoeken naar ide schijven(dit is na je normale check voor cdroms enzo) en dit vertraagt mijn opstarten nogal erg dus wil ik het uitschakelen maarja hoe??? iemand ideeën ik heb er 2 maxtor schijven inzitten van 40 gig. en eetje is master en eentje is slave.

    HELP ME ik wordt gek :o
  • IDE aansluitingen die je niet gebruikt in je bios op None zetten? Of op manual zetten en dan niks invullen?
  • die 2 Maxtor schijven zitten op je RAID controller? gebruik je die Als RAID 0 (stripping)?
    Dan moet je ze allebei op Master zetten anders heb je er nog niets aan.
  • nope zo izzie nog niet weg. ik heb het hier over de mbfastTrak133 "lite" bios scanner. dit komt dus na de normale ide scan. Ik heb nu bijde schijven op master staan en ik heb geen verschil. en ik heb raid 0 aangesloten en aangemaakt via mijn asus boekje. dus mode = stripe en mijn drives in array is 2.
  • [quote:76d268ab9f="gekko x"]nope zo izzie nog niet weg. ik heb het hier over de mbfastTrak133 "lite" bios scanner. dit komt dus na de normale ide scan. Ik heb nu bijde schijven op master staan en ik heb geen verschil. en ik heb raid 0 aangesloten en aangemaakt via mijn asus boekje. dus mode = stripe en mijn drives in array is 2.[/quote:76d268ab9f]

    Je kan het wel uitzetten, maar dan doet je Raid controller het gewoon niet meer. Dus geduld, er is geen andere oplossing.
  • das nou ook nie aardig :(
  • Heb hetzelfd Probleem :(
  • Dat is geen probleem maar gewoon een eigenschap van die Raid controller/mobo :(
  • Ik heb ook Raid (2x40gb) en dat duurt ook ff bij het opstarten. de Raid controller scanned de IDE 3 en 4 poort bij mij. dat duurt 3 a 4 seconden maar het duurt langer dan geen raid. maar ja mij boeit het niet omdat ik toch maar 1x a 2x per dag me pc opstart en daarna niet zo gauw meer uitzet. :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.