Vraag & Antwoord

8 antwoorden
  • ik wil een hp pavilion 431 van 1199 euro gaan kopen amd athlon 1800+ (1,53 gh) 40 gb vaste schijf dvd, cd rew geforce 32 mb :D
  • Gefeliciteerd, maar wat wil je ermee gaan doen? Gamez kun je wel vergeten! welk merk HD, brander, dvd speler wat voor koeler hoe handig is de kast en hoe goed gekoeld?
  • inderdaad... van dat geld kun je veel betere dingen krijgen :) Merk-computers zijn niet echt om een gat in de lucht te springen :roll:
  • Neem dan zoiets als dit. http://www.sjamp.demon.nl/mycom.jpg Dit is natuurlijk een voorbeeld! Zelf zou ik zelf de onderdelen in elkaar zetten, maar aangezien niet iedereen dat kan heb ik dit ff via MyCom gedaan.
  • [quote:c91215c542="SevEN2507"]Neem dan zoiets als dit. http://www.sjamp.demon.nl/mycom.jpg Dit is natuurlijk een voorbeeld! Zelf zou ik zelf de onderdelen in elkaar zetten, maar aangezien niet iedereen dat kan heb ik dit ff via MyCom gedaan.[/quote:c91215c542] Webshops als exile vragen rond de 30 euro voor assemblage als dat een probleem voor je is. En als je vragen hebt over componenten kun je die hier altijd stellen. Wat wil je van je pc??? Dan kunnen we je misschien wat tips geven. Daarom plaatste je dit topic neem ik aan??? Zoals HJS al zegt, gamen valt al af met die hp en de prijs is heel hoog...
  • VEEL te hoog en bovendien zuigt Compaq :( Veel teveel overbodige software en afschermingen. Je kunt hier gewoon tips vragen en dan helpen wij je met samenstellen, daarna laat je het bij een webshop bouwen en versturen. Mycom is BTW nogal duur ik zou het daar iig niet laten doen.
  • als reactie op de topic-starter: ......geeft nix, iedereen maakt weleens fouten......... verder lees bovenstaande adviezen van de anderen eens goed door, merkmachines lijken soms goedkoop, maar wanneer je later wil gaan upgraden blijken zo toch erg duur te zijn geweest....
  • [quote:36d251ec80="igg"]als reactie op de topic-starter: ......geeft nix, iedereen maakt weleens fouten......... verder lees bovenstaande adviezen van de anderen eens goed door, merkmachines lijken soms goedkoop, maar wanneer je later wil gaan upgraden blijken zo toch erg duur te zijn geweest....[/quote:36d251ec80] Ook zonder upgraden zijn ze duur. Voor die 1200 euro heb je bijna mijn systeem. :o Als je toch perse een preinstalled back wil ga dan naar de Aldi of de Lidl die hebben zoveel keer per jaar een PC staan voor weinig geld en die zijn GOED. Dat meen ik serieus: die PC van Aldi/Lidl bieden erg veel voor wat je ervoor moet neertellen, zijn netjes afgewerkt en geconfigureert, geen overbodige shit en het verschil in prijs is maar nihil met zelf samenstellen. (houd er rekening mee dat zei een legale en dus dure Windows ed mee leveren).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.