Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

geheugen tellen bij opstart pc

8 antwoorden
  • Weet iemand waar in het bios dat vervelend tellen van het geheugen tijdens de opstart van de computer kan uitgeschakeld worden? Het gaat over een PII. beste groeten johan
  • Bij een Union fiets zit de bel links.
  • //belg Je doet je afkomst weer eer aan. :evil: Welk mobo en welk bios heb je? Heb je de manual van het mobo niet meer? Ga anders de instellingen ff bij langs en je ziet het vanzelf wel staan. Memory test enabled ofzo.
  • wat bedoel je in godsnaam daarmee belg? Of zit je al op het trouwfeest van betty Big Brother? Johan
  • Dat is toch bij alle moederborden en biossen verschillend. Dus hoe kan je daar dan antwoord op geven.
  • Welk mobo en welk bios heb je? Heb je de manual van het mobo niet meer? Ga anders de instellingen ff bij langs en je ziet het vanzelf wel staan. Memory test enabled ofzo. zoals ik al zei, soms moet je ze even op gang helpen. :D
  • [quote:cc29990ffa="johangel"]Weet iemand waar in het bios dat vervelend tellen van het geheugen tijdens de opstart van de computer kan uitgeschakeld worden? Het gaat over een PII. beste groeten johan[/quote:cc29990ffa] in mijn Bios heet 't Quick Boot (AMI Bios) die op enabled: geen geheugenaftellen. Grote kans dat onder de BIOS pagina "Advanced" (in die trant) een soortgelijke optie aanwezig is.
  • Ik vind dat Belg groot gelijk heeft. Er zou ook eigenlijk een mededeling topic moeten komen waar wat regels in staan zoals bij de fora van Bill Gates en teacher. Zoals altijd je volledige systeemconfiguratie opsommen omdat jhet bijna altijd nodig is voor het beantwoorden van de vraag. (Ik heb BTW een Union :P ) // Graag wat meer info dus en wij zeggen ook vaak: RTFM ;) Vaak heet het idd quik boot, maar dat verschilt dus ook weer per BIOS versie, fabrikant, mobo merk, noem maar op.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.