Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

MERK ------>>> LAND ? ?

Anoniem
Robertstam
43 antwoorden
 • Ik zou het wel leuk vinden om te weten uit welke landen de computermerken komen.

  Asus
  Kingston
  Logitech
  Aopen
  Leadtek
  Epox
  Western digital
  Maxtor

  ENZOVOORTS………………..
 • Meeste komt uit Amerika, tenminste daar staan de kantoren. De spullen zelf worden vaak in Azië gemaakt vanwege de lage lonen daar.
 • Weet je dat zeker?
 • [quote:341fba7b17="Belg"]Weet je dat zeker?[/quote:341fba7b17]

  Ja, meeste dan hè.
  Ze komen vast niet allemaal uit Amerika.
  Epox is dacht ik Europees, maar dat is ook voor ons gewoon opzoek werk war MobFigure best zelf kan doen ;)
  Gewoon naar de homepages van de desbetreffende merken en daar vind je het ongetwijfeld.
 • Volgens mij zeg je overal zomaar wat om je postcount te verhogen.
 • Nou als dat al gelijk gedacht wordt zal ik minder posten hoor, ik vroeg het me gewoon af. :-?
 • [quote:7de12e05dc="Belg"]Volgens mij zeg je overal zomaar wat om je postcount te verhogen.[/quote:7de12e05dc]
  Er zit toch geen rang meer boven "ouwe rot"?

  Het zou me verbazen als het niet op de site van die bedrijven staat.
  Anders zou je ook nooit schriftelijk contact op kunnen nemen (als dat nog gebeurt)
 • Het gaat om Marcel de Reus die is als een trein bezig om in de top 10 te komen door overal nietszeggende antwoorden te geven.
 • Nee daar heb je gelijk in maar mischien komt de mail wel binnen in een filiaal in somalie, maar ik vroeg me alleen af wat de oorsprong was van een merk
 • LOL, de meeste komen helemaal niet uit amerika, en daar staan hun hoofdkantoren ook niet ;)

  De meeste fabrikanten zitten in Taiwan, vooral de mobobakkers. Bij videokaarten zit nVidia in de VS, en ATI en Matrox in Canada.
 • [quote:aef91af061="Belg"]Het gaat om Marcel de Reus die is als een trein bezig om in de top 10 te komen door overal nietszeggende antwoorden te geven.[/quote:aef91af061]
  Heeft dat voordelen dan?
 • [quote:e50c088c90="E gozeling"][quote:e50c088c90="Belg"]Het gaat om Marcel de Reus die is als een trein bezig om in de top 10 te komen door overal nietszeggende antwoorden te geven.[/quote:e50c088c90]
  Heeft dat voordelen dan?[/quote:e50c088c90]
  Nee maar dat is een irritante puber-eigenschap.
 • Mm die discussie was toch al eerder aan de orde geweest en afgesloten?
  Tuurlijk heeft de top10 geen voordelen en het interreseert me ook geen ruk.

  Nu weer Ontopic graag:

  //BA

  Toch zijn die bedrijven, en daarmee bedoel ik de organisatie daarachter. (geld schieters ed) toch in Amerika? :?
  Ik bedoel, ik heb op school geleerd (en lul dus niet om alleen maar onzin en postcount) dat er vanuit amerika en europe maar vooral uit Amerika bedrijven zich in Aziatische landen gingen huisvesten vanwege de lage lonen daar. Daardoor groeien die landen nu uit tot betere financiele stukken, maar dat komt volgens mij omdat daar door het westen zoveel fabrieken zijn neergepland.
 • Ga je huiswerk maar eens maken in plaats van hier allemaal onzin te vertellen.
 • [quote:3b25f02f02="Marcel de Reus"]Mm die discussie was toch al eerder aan de orde geweest en afgesloten?
  Tuurlijk heeft de top10 geen voordelen en het interreseert me ook geen ruk.

  Nu weer Ontopic graag:

  //BA

  Toch zijn die bedrijven, en daarmee bedoel ik de organisatie daarachter. (geld schieters ed) toch in Amerika? :?
  Ik bedoel, ik heb op school geleerd (en lul dus niet om alleen maar onzin en postcount) dat er vanuit amerika en europe maar vooral uit Amerika bedrijven zich in Aziatische landen gingen huisvesten vanwege de lage lonen daar. Daardoor groeien die landen nu uit tot betere financiele stukken, maar dat komt volgens mij omdat daar door het westen zoveel fabrieken zijn neergepland.[/quote:3b25f02f02]

  Dat is bij een aantal zaken wel zo, maar bij de high-tech industrie zit de organisatie ook in Azie. Kijk maar eens naar persfoto's oid bij een productlaunch, 9 van de 10 keer aziaten. Vergeet ook niet dat er erg veel machinaal gaat bij die bedrijven, arbeidsloon geeft dus niet zo'n hele hoge kostenfactor.

  Andere industrieen, scheepsbouw bijvoorbeeld, hebben wel massaal hun werfen ed in Azie neergezet, omdat ze daar juist wel goedkoop personeel kunnen vinden.
 • Ik dacht toch echt dat NVidia een of andere aziaat had als CEO.

  AMD is Taiwan.
  Ati is Canada.

  Aangezien ze de meeste producten eerst in Amerika op de markt brengen zoals Leadtek e.d. zullen die wel in Amerika zitten.
 • Dat valt tegen hoor, de VS is meestal helemaal niet als eerste. Heel erg vaak liggen nieuwe producten het eerste in Japan op de markt. Kijk maar eens op Akiba :)

  Vaak is het eerst Azie -> VS -> europa.
 • [quote:9eaef949f3="Belg"]Ga je huiswerk maar eens maken in plaats van hier allemaal onzin te vertellen.[/quote:9eaef949f3]

  Als er iemand is die onzin verkoopt ben jij het wel, als je hier (of iemand anders) op reageert gooi je het maar in mijn PB, ipv het forum te bevuilen. :evil:
 • Laten we niet lullig tegen elkaar gaan doen en gewoon hier zijn voor waar het forum ook daadwerkelijk bedoeld voor is om elkaar te helpen met verschillende problemen :roll:
 • [quote:e56d3a9316]AMD is Taiwan.[/quote:e56d3a9316]

  AMD is al in 1969 opgericht in [b:e56d3a9316]Amerika[/b:e56d3a9316], en hebben zelfs niet eens een fabriek in Taiwan staan. Ze hebben alleen een chipbakkerij in Austin, en een in Dresden (Duistland).

  Zelfs Cyrix (VIA) komt niet uit Taiwan, VIA die het overgenomen heeft wel, maar Cyrix komt oorspronkelijk uit Amerika. Dus denk je dat je met de VIA C3 processor een taiwaneze CPU in huis haalt…….nope: Wordt gewoon nog steeds in Amerika ontworpen (door Centaur Technology), zit alleen een VIA plakker op !

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.