Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Is het echt waar (volgens mij Niet)

8 antwoorden
  • Ik heb een asus mobo en ik wil in de loop van de tijd een nieuwe video kaart en ik vraag altijd aan kennissen voor kennis en advies over hardware & software. wat mij nu dwars zit is dit gerucht als je een asus mobo hebt kun je op het beste een asus videokaart hebben. ik snap best dat asus op asus best is goed is afgesteld maar als ik nu bijvoorbeeld een ander merk videokaart op mijn mobo zet is er dan echt kans op conflicten ????? Please straight me out
  • [b:d85654ab82]Absolute onzin.[/b:d85654ab82] btw, heb je dan ook wel een asus brander, dvd speler, modem, monitor, toetsenbord, geluidskaart, etc ?
  • Maak je maar geen zorgen. Het AGP slot wordt gemaakt volgens de AGP sepcificatie, wat betekent dat iedere videokaart met AGP in ieder moederbord met AGP past. (Niet helemaal, er zijn enkele verschillende AGP specificaties: AGP1.0, 2.0 en binnenkort 3.0 maar deze zijn meestal achterwaarts compattible.) Ik heb hier twee ASUS moederborden met een Leadtek videokaart. Sterker nog, toen ik een ASUS videokaart had kreeg ik op een gegeven moment nog een klein compattibiliteitsprobleempje!
  • Oke bedankt voor jullie antwoorden
  • Bullshit inderdaad
  • Ik heb wel ooit eens gelezen dat MSI en ASUS nog wel eens conflicten konden veroorzaken. Ik weet nu niet of het om een MSI videokaart gaat en een ASUS mobo... En ik weet natuurlijk ook niet zeker of dit ook echt waar is. Wel weet ik weer dat ASUS en MSI nogal rivalen van elkaar zijn.
  • Het zijn wel concurrenten, maar het gaat vooral om Gigabyte vs MSI. Bovendien is het gewoon een kwestie van AGP specs volgen. Als een fabrikant dat niet doet krijgt [i:7cb8be1b03]iedereen[/i:7cb8be1b03] problemen, niet een specifiek merk.
  • Idd, echt klink en klare BS. Denk je nu echt dat Asus zijn naam te grabbel gaat gooien? En dat Asus op Asus beter presteerd is eveneen BS, een mobo is een mobo en een videokaart een videokaart. Of dat nu een Asus mobo is met bijvoorbeeld een Leadtek kaart of een Epox bord met een Asuskaart het maakt niet uit. Zolang je moederbord AGP compatible is met de kaart is er niets aan de hand.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.