Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Hardware monitor || Voltages niet goed

6 antwoorden
  • Hoi, ik heb zonet me hardware monitor gestart en hij blijft vaak achter elkaar de melding geven: Warning 12 V is too low! of Warning 5 V is too low! Ik zie bij 12 volt staan :6.72 en bij 5 volt : 4.04] Is dit ernstig of kan dit geen kwaad ?
  • [quote:481b9db98a="Fr4ggie"]Hoi, ik heb zonet me hardware monitor gestart en hij blijft vaak achter elkaar de melding geven: Warning 12 V is too low! of Warning 5 V is too low! Ik zie bij 12 volt staan :6.72 en bij 5 volt : 4.04] Is dit ernstig of kan dit geen kwaad ?[/quote:481b9db98a] Kan geen kwaad. En die softwarematige hardware monitoring ben ik nie zo kapot van!
  • hmm, heb je dan ook instabiliteitsproblemen??? als die uitslagen kloppen, dan moet het systeem volgens mij ook zo onstabiel zijn als maar kan... probeer eens een andere hardware monitor te downloaden: [url=www.podien.de]cpu cool[/url] ofzo.. soms zijn die monitors die bij je mobo geleverd worden ook niet super hoor, mijn processor is volgens mijn Hardware monitor 210 graden :lol:
  • die waardes wijken zo verschrikkelijk af, dat je puter niet eens zou opstarten als dat zou kloppen..... Ik denk dat je hardware-monitor een beetje in de war is, heb je de juiste voor jouw moederbord en klopt het besturingssysteem? Mischien dat je even op de site van je mobo-fabrikant kunt kijken of er een update voor is, zowiezo even opnieuw de hw-monitor installeren.
  • Download ff CPUcool of kijk even in het BIOS voor de werkelijke voltages want deze kloppen zeker weten niet. Er is dus waarschijnlijk niets aan de hand.
  • is inderdaad niks aan de hand me bios geeft hele andere dingen aan ik d8 dat ik een bij me mobo geleverd programma wel kon vertrouwen NIET dus. Toch ebdankt voor jullie reacties. :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.