Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

VIA-drivers upgraden en deïnstalleren

5 antwoorden
  • Volgens een expert moet ik mijn VIA-drivers upgraden. Mijn vraag: hoe deïnstalleer ik de oude? Volgens Jetway, de moederbordfabrikant, moet ik vóór de upgrade de oude deïnstalleren, maar 1) hoe doe ik dat 2) levert dat géén gevaar op? Ik hoop dat jullie hier antwoord op hebben. Bedankt bij voorbaat. Een intensieve gebruiker maar niet al te zeer thuis zijnde in de eentjes en nulletjes wereld. Anton
  • de nieuwe kan je gewoon over de oude heen instaleren op www.viahardware.com kan je de nieuwe dowloaden. versie 4.43
  • Bedankt voor je antwoord, maar: 1) waarom zegt de fabriakant iets anders (eerst deïnstallen) 2) Jetway geeft voor dit boord aan dat de 4.42 beschikbaar is via hun, kan ik dan zonder meer de 4.43 downloaden en installeren? Heeft dit geen vreemde gevolgen? Mijn dank is weer groot.
  • Ik denk dat: 1) Dat vroeger wel moest maar tegenwoordig niet meer. [i:2d54840556]Misschien[/i:2d54840556] moet het ook als je hun chipset driver gebruikt. 2) Jetway loopt gewoon iets achter ;) Download gewoon de 4.43 van VIA zelf en installeren die hap ;)
  • Precies wat Soepkip zecht. sluit ik me mee aan. overigens heb ik nog nooit via drivers gedeinstaleerd. ik instaleer ze gewoon eroverheen. dat doe ik al jaren zo zonder probelemen. Het deinstaleren kan wel. op het moment dat je de 4.43 instaleerd word is er ook de optie om de oude drivers te deinstaleren.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.