Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

AMD K6-2+ 500 MHz met EDO mogelijk?

3 antwoorden
  • Beste mensen, Ik heb een oud moederboard van ASUS met socket 7. Er zat een P1-133 op, maar ik ga deze vervangen door een AMD K6-2+ 500 MHz. Dit is mogelijk door een aantal wijzigingen aan te brengen aan het moederboard. Anyway...dit oude board is voorzien van 2*32 MB EDO en 2*8 MB EDO. Die laatste 2*8 EDO wil ik vervangen door ook 2*32 MB EDO. Maar nu vraag ik me af of de combinatie van bovengenoemde processor wel kan met EDORAM 72 pins. En waar kan je nu het beste gaan zoeken of kijken als je iemand in je buurt zoekt met bijv. een AMD processor? Ik weet dat marktplaats.nl een erg grote site is, maar andere sites zijn lang niet zo goed. Of zijn er toch sites die wel degelijk een behoorlijk groot aanbod hebben waar je waarschijnlijk wel zal vinden wat je zoekt? Het moet wel in de buurt zijn, dus niet een een of andere duitse site zoals Ebay.de Alvast bedankt! :wink:
  • je hebt ook een Nederlandse Ebay, en marktplaats voldoet prima hoor. Ook hier op C!T hebben we te koop gevraagd en te koop aangeboden. Er staat er zlefs 1 aangeboden dacht ik.
  • Ik heb zelf ooit nog, lang geleden met een K6-2 500MHz gedraait, 2 zelfs :) En ja hoor, die draaien met 72Pins EDO RAM, moet lukken :) moet je natuurlijk wel altijd minimaal 2 Banken vol hebben, anders boot ie niet...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.