Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Fic pa-2005 geen HD groter dan 2 gb??

3 antwoorden
  • Ik ben bezig een oud computertje te regelen voor iemand met daarin een Fic pa-2005 mobo,echter als ik het systeem opstart met zijn harde schijf erin (seagate 4 gb) dan wordt de hd niet herkend. Plaats ik er een Samsung 2 gb in dan doet hij het wel. Ik wil het ding echter graag met de seagate aan het werk hebben (daar staan bestanden op die al in gebruik waren) Kleine aantekening de Samsung zat orgineel in het systeem en de seagate komt dus bij de kennis uit zijn oude pc (werkte echter wel ok) Op de site; http://www.fic.com.tw/support/motherboard/faq/pre/default.html?model_id=90 kom ik ook niet verder,heeft er iemand een idee?? greetz.
  • Controleer eventueel de jumpers. Heb je slechts 1 HD op de kabel aangesloten of zitten beide op dezelfde kabel? Harde schijf als slave of master aangesloten?
  • oude mobo, deze heeft waarschijnlijk een 2GB begrenzing. Wil je een grotere HD erin doen dan moet je bij de maker van de Hd een diskmanager downloaden. Ik dacht dat je Maxblast heb voor maxtors, ontrack voor WD ez-drive voor seagate. succes ermee

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.