Vraag & Antwoord

7 antwoorden
  • Ik heb een moederbord (MS-6513) nou echt het lijkt of hij niet bestaat op de fabrikant zijn site staat hij nergens voor updates en dergelijke kan nergens info winnen als ik ergens via een zoekmachine zoek krijg ik alleen de info te zien dat hij in mijn aldi pc zit ik ben echt radeloos...plaese help and give me an update!
  • bij msi.com.tw is het best wat ingewiikkeld zoeken. Je moet naar support en download kijken. Naar bijv oude producten. Voor een MS6161 heb ik me ook een ongeluk gezocht. Succes ermee is het enige wat ik kan zeggen 8)
  • Kijk hier eens: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_list.php?kind=1&CHIP=17&NAME=Archives Bedoel je niet de 6135? Die zie ik namelijk zo staan ;) Wat voor pc/bord is het verder?
  • Het gaat om [url=http://www.google.nl/search?q=cache:pptosVZ0ymMC:produkte.zdnet.de/test/57/3/370.html+MS-6513&hl=nl&ie=UTF-8]Deze[/url] Aldi pc die je hebt. Het moederbord is volgens die site een "Medion 3500 V1 (baugleich mit MS-6513)" Medion maakt pc's voor o.a. Aldi en de moederborden die hun leveren zijn vaak geen modelen die je zomaar bij bijvoorbeeld MSI vandaan kan halen. De MS-6513 staat dan ook niet op www.msi.com.tw wat voor update zoek je dan? een Bios Update? of een driver update? als je geen problemen met de pc heb moet je niet aan een Bios uptdate beginnen
  • allebei zijn welkom
  • Drivers kun je bij www.Intel.com vinden.
  • Zie http://www.medion.de/ , bij Service Pool, Treiber & updates. Zorg wel dat je het exacte type van het BIOS weet want als je de verkeerde erin flashed ben je zuur :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.