Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Acer V35N-MB..?

Anoniem
Benmen
8 antwoorden
  • Ik heb een acer V35N-MB 96131-1 met een pci videokaart en een p200mmx. Alleen nu blijven het onderste en bovenste lampje branden biuj het opstarten wie weet wat dit betekent alvast bedankt. ps het zijn 3 lampjes
  • Is die Acer het mobo? Ik wist niet dat er Acer mobo's waren :-?

    Doet hij het verder wel je comp of niet? Geeft hij ook nog piepjes?
  • neej geen piepjes… en ja het is een acer mobo…:S
    ik zal het ff uitleggen eerst zat er een voeding in zonder aan uit knop die zat met een jumper en blauw wit draadje aan het mobo vast. Toen heb ik i.p.v. die 125 watt heb ik er een 200 watt ingezet met aan uit knop want die 125 watt voeding die ging helemaal niet aan en nu brand de bovenste en de onderste van de drie ledjes….
  • ik heb al wel wat gevonden….
    http://www.uktsupport.co.uk/acer/mb/acermb.htm
    maar daar staat wat ik nodig heb niet op.
    En het mobo geeft wel stroom door naar de pci kaarten want mijn netwerk kaartjes branden wel gewoon…
    mzzls
  • Die ledjes zitten aan de voorzijde van de kast? Of zitten die op het moederbord? Meestal is eentje de harde schijf, de ander aan/uit, en nummer drie tja? standby? Misschien dat op het moederbord daarover informatie is te vinden …
    Ik neem aan dat je dat ene draadje op het moederbord hebt laten zitten. Aangezien de vorige voeding niet functioneerde, kan het zijn dat er meer aan de hand is. Persoonlijk zou ik beginnen met een bios reset en alles er zo'n beetje uithalen. Vervolgens stap voor stap er weer wat in stoppen. Dit geldt ook voor het geheugen. En bedenk dat de CPU ook defect kan zijn. Grappig bordje, met 6 72 pins Simm geheugenslots. Zoiets heb ik nog nooit gezien, ook niet bij 486 systeempjes.
  • Oh ik heb er nog een van liggen ik dnek dat het aan het mobo ligt want ik heb al 2 van dezelfde voedingen geprobeert en die deden het allebij niet. de ledjes zitten aan de voorzijde van de kast. op het mobo zat alleeen nog de proccesor. maar ik ga even de hd vervangen want ik had een vermoeden dat ie kapot is dus ff een andere erin zetten daluk…. ik heb ps nog een p75/133 die 6 edo slotjes heeft….
  • Oké probleem was dus de hd maar nu neiuwe problemen doemen zich als een hell scenario op…:S
    ik krijg na dit het start scherm met daar op

    Bios v2.1
    065152kb memory good
    Equipment Configuration error

    die fout is irritant maar is geen probleem.
    next windows 95 wordt opgestart….
    en blijft hangen bij dat tekstje schijf formateren blijft ie hangen weer een kapotte hd??
    mzzls
  • Dat kan ik zo niet zeggen. Het kan ook zijn dat de controller niet goed functioneert. Kun je wel vanaf diskette opstarten?

    Waarom is die 'equipment configuration error' niet erg?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.