Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Spontaan uitvallen/opstarten van de PC

3 antwoorden
  • Beste allemaal, Ik ben zeer bezorgd over mijn PC. Als ik 1-2 uur de PC aan heb staan, [color=red:549b21d4fb]start hij spontaan [/color:549b21d4fb]op. Alsof ik de PC dus zojuist aan heb gezet: met tonen van de versie van mij bios, mijn grafische kaart, de geheugen check enz. Opnieuw windows opstarten is dan onmogelijk: de PC blijft het opstarten continu herhalen. Als de PC een flink aantal uren is uit geweest kan ik weer 1-2 uur werken. [color=red:549b21d4fb]Help!! Help!!! [/color:549b21d4fb]Wat kan dit zijn??? wilko P.S. Het is een 3 jaar oude PC met een moederboard van Chaintech.
  • Is het een aldibak? Die gebruikten 3 jaar terug namelijk ook Chaintechs. Dat opnieuw opstarten is dus gewoon crashen en ik denk door een temperatuur probleem of een halfdefect component. Haal de zijkant is van je kast en ga dan werken (kan er frisse lucht in) en kijk of het dan wel goed gaat, zo ja dan is het een koeling probleem
  • Als je hem dan toch open heb die kast, kijk dan eens naar die koeler, processor en de omgeving. Volgens mij ziet het heel erg grijs van het stof. Schoonmaken lijkt mij dan ook de eerste optie.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.