Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Gateway 550 mhz overklokke?

Long John
17 antwoorden
 • de vragen zijn:

  HOE?

  en vind je dat een goed idee?
 • Je hebt een Pc die als [b:2c4d84a6c4]GATEWAY[/b:2c4d84a6c4] dient en die op [b:2c4d84a6c4]550 mHz[/b:2c4d84a6c4] draait en die wil je [b:2c4d84a6c4]OVERKLOKKEN[/b:2c4d84a6c4] en nou wil je weten of dat een goed idee is -> is de reden gegrond? en hoe dat in z'n werk zou moeten gaan? Is dit goed samengevat (lees: een wat uitgebreidere omschrijving en beargumentatie zouden geen kwaad kunnen)…
 • Lees ook ff de FAQ, bovenste topic
 • [quote:0d12d2c954="Captain_Kansloos"]Je hebt een Pc die als [b:0d12d2c954]GATEWAY[/b:0d12d2c954] dient en die op [b:0d12d2c954]550 mHz[/b:0d12d2c954] draait en die wil je [b:0d12d2c954]OVERKLOKKEN[/b:0d12d2c954] en nou wil je weten of dat een goed idee is -> is de reden gegrond? en hoe dat in z'n werk zou moeten gaan? Is dit goed samengevat (lees: een wat uitgebreidere omschrijving en beargumentatie zouden geen kwaad kunnen)…[/quote:0d12d2c954]

  Je hebt groot gelijk het zou ook een merk kunnen zijn. Wat voor CPU en RAM? Wat voor mobo?
 • Gateway is idd een merk
 • Gut, had ik nog niet eens aan gedacht. Idd, Gateway is ook een merk. Maar goed, een PC kan ook als gateway dienen, dus vandaar.
 • Lees gewoon dit even:
  http://home.quicknet.nl/qn/prive/ma.ansink/OCguide1.htm
 • Mag je wel vlug lezen, De quicknet server gaat deze maand op zwart….
 • [quote:cd83022c4d="Long John"]Mag je wel vlug lezen, De quicknet server gaat deze maand op zwart….[/quote:cd83022c4d]

  En BA zit op zee, dus dat artikel gaan we missen.
  Egslim, grijp in ;)
 • Ligt het aan mij of snap ik hem niet….

  De quicknet server gaat van het Net af vanwegen de migratie naar Chello.. Ik heb al mijn pagina's moeten verhuizen en aanpassen voor die onzit en ok nog eens veel minder ruimte daar :evil: :evil:
 • Ligt aan jouw, je komt te kort hier ;)

  BA is de maker van die overklokpagina's.
  maar hij verblijft momenteel in het buitenland (vaart) en kan dus niet zijn pagina's verplaatsen naar de nieuwe plek.

  Snap je hem nu?
 • Helemaal!

  Ben bijna twee meter dus het gebeurt niet vaak dat ik te kort kom…..
 • [quote:c9df65f8a8="Long John"]Ben bijna twee meter dus het gebeurt niet vaak dat ik te kort kom…..[/quote:c9df65f8a8]

  Ken het gevoel, vooral vreemd als je naast iemand in de lift staat welke langer is dan jezelf. Overkomt me erg weinig, maar als het gebeurt …
 • En als het dan ook nog eens een vrouw is wordt is altijd erg bang :-?

  Maar even to the Point, wat heeft het no toch voor zin een 550 te gaan overklokken…. kan me voorstellen als er even gen geld is je toch meer snelheid wilt maar voor je er een beetje nut van heb moet je al gauw een 100 a 200 Mhz hoger gaan klokken dat haal je niet zo makkelijk met die dingen.
 • OC'en heeft bijna nooit zin, maar het is vaak gewoon een hobby en bij sommige een verslaving. Het is gwoon leuk om het eens te proberen.

  BA zit idd voor 6 maanden op zee, dus iemand moet de zooi eigenlijk over gaan zetten .
 • Heb je wel twee keer een gebruikersnaam en wachtwoord nodig…..
 • [quote:9064640f86="hjs"][quote:9064640f86="Long John"]Mag je wel vlug lezen, De quicknet server gaat deze maand op zwart….[/quote:9064640f86]

  En BA zit op zee, dus dat artikel gaan we missen.
  Egslim, grijp in ;)[/quote:9064640f86]

  Op het gebied van webhosting ben ik een beginner, maar mijn mogelijkheden lijken erg beperkt. Als iemand anders de pagina's wil hosten, dan kan ik de link ernaartoe veranderen, en that's it.
  Zelf heb ik slechts 5 Mb webruimte, en ik vermoed dat C!T ook niet bereid zal zijn de pagina's te hosten. Wegens plagiaat en het ontbreken van toestemming van BA. Denk eraan de C!T commercieel is en met dat soort overwegingen dus rekening moet houden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.