Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Mobo naar de *piep*???

7 antwoorden
  • Het volgende probleem doet zich voor: - Alleen het benodigde (PCI Video, CPU, Mem, Mobo, CPU Cooler) aangesloten. Geen beeld. (kan aan de BIOS instellingen liggen, die op AGP staan) - Sluit ik HDD aan doet hij het niet. Haal ik IDE kabel los gaat de HDD opstarten. (IBM 20.5GB 5400rmp), Bij CDRom hetzelfde, IDE vast, NIKS. IDE los kan het laadje open. (heb ook al een andere HDD van 340Mb geprobeert maar deze werkt ook niet. HELP
  • Als ik het goed begrijp kom je bios nog wel in?
  • Niet dus, Ik heb een VOODOO 3 2000 PCI en ik vermoed dat de BIOS op AGP default staat. Oftwel ik krijg gewoon geen beeld.
  • Volgens mij moet hij dan wel beeld geven, anders moet je je cmos ff resetten. Kun je die kaart niet testen in een ander systeem?
  • De kaart werkt perfect en draait nu zelfs op een ander systeem. Over het 1e prob. Ik denk dat de CPU niet op het mobo past. Kan het zijn dat de Celeron van mij PPGA is en het mobo FC-PGA?? Werkt het dan niet??
  • [quote:84f7686ddc="De Geest Van Oirlo"]De kaart werkt perfect en draait nu zelfs op een ander systeem. Over het 1e prob. Ik denk dat de CPU niet op het mobo past. Kan het zijn dat de Celeron van mij PPGA is en het mobo FC-PGA?? Werkt het dan niet??[/quote:84f7686ddc] Daar het zou het wel eens heel goed aan kunnen liggen. Dit is toch naar aanleiding van je Socket370 topic? I.i.g. was het daar volgens mij al aan bod gekomen.
  • Welke celeron hebje (Hhz) en welk mobo ? je moet je sig dan ook aanpassen , die zegt AMD en MSI KT7 :P :wink: Ik dacht dat een FCPGA Celeron (van P-iii afgeleid) niet in een ppga mobo draait. Omgekeerd ? Zou kunnen. Wacht op je specs dan komen er wel meer suggesties

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.