Vraag & Antwoord

12 antwoorden
  • Beste, Heb net een nieuw moederbord geplaatst, alleen nu mijn PC weer draaiende is geeft hij nogal een raar geurtje beetje chemisch lijkt het. Heeft 1 van jullie een idee waar aan dit kan liggen?
  • Ik denk dat dit gewoon de nieuwigheid van het moederbord is. Die dingen stinken altijd als je ze uit de doos haalt :wink: Hoe lang heb je dat moederbord al dan??? Meestal is zo'n geur na een of 2 dagen weg.
  • Hij heeft hem net gebouwd dus dat zal dan wel niet zolang zijn :D En idd die mobo's meuren af en toe behoorlijk. Mijne viel wel mee maar ik heb voor iemand een PC gebouwd met een ECS K7S5A en dat stonk behoorlijk toen ie uit de doos kwam.
  • Heb het moederbord nu een uur of 6, maar het rare wat er bij komt is dat ik mijn voedings gedeelte van mijn PC wel erg heet vind. Weet niet of dit normaal is omdat ik bij mijn vorige Moederbord nooit echt aan de voeding gevoeld heb. Denk misschien dat hier ook een probleem zou kunnen liggen. Ik wacht nog wel even af ook maakte hij een vreemd geluidje maar dat lijkt nu over te zijn misschien komt het terug als de PC weer warmer is.
  • Wat ik heb gelezen in een andere topic is dat die k7s5a behoorlijk wat evrmogen nodig heeft. Misschien is je voeding aan de licht kant?
  • Heb een ASUS - A7A266
  • Sorry :oops: las antwoord bij marcel de reus
  • alleen mobo vervangen?? Dan zou in principe de voeding niet ineens moeten gaan smelten hoor :) Wat voor voeding heb je?
  • Extra ventilator voor de voeding zou ook kunnen helpen.
  • Mijn PC draaid wel heb 240 Watt voeding dacht ik, bij mijn vorige mobo was het zo dat ie vast liep dat doet ie nu ook weer. En dan kan ik hem alleen uit drukken zelfs ressetten ging niet meer. nu heb ik het zelfde probleem. alleen met me nieuwe mobo ik denk dat het dus echt iets is met de voeding... Wie kan mij helpen?
  • [quote:a097556a8a="atvdlaan12"]Wat ik heb gelezen in een andere topic is dat die k7s5a behoorlijk wat evrmogen nodig heeft. Misschien is je voeding aan de licht kant?[/quote:a097556a8a] Misschien, maar werkte bij mij met een Matrox G200 kaart gewoon op een 250 Watt voeding. Dus dat verbruik valt wel mee. Het is wel zaak om te achterhalen wat er heet wordt. Stank is niet goed zeker als je zegt dat er ook iets heet wordt. Hoewel ik het al vaker heb gezegd en nog geen reactie op heb gehad: iets wat heet is pak je niet beet. Dat begint zo'n beetje bij 50-60 graden maar goed als je stoer wilt zijn ... Stank en hitte zijn volgens mij een slechte combinatie. Als het de CPU niet is, maar de voeding, zou ik toch maar eens de koeling daarvan controleren. Gewone transistoren kunnen wel 150 graden verdragen maarre, echt goed is het niet. De eigenschappen gaan wel veranderen. En de omliggende electronica zal ook warmer kunnen worden. Uitzoeken lijkt me voordat het te laat is.
  • [quote:ff71c18178="fletcher"]Mijn PC draaid wel heb 240 Watt voeding dacht ik, bij mijn vorige mobo was het zo dat ie vast liep dat doet ie nu ook weer. En dan kan ik hem alleen uit drukken zelfs ressetten ging niet meer. nu heb ik het zelfde probleem. alleen met me nieuwe mobo ik denk dat het dus echt iets is met de voeding... Wie kan mij helpen?[/quote:ff71c18178] Ik denk dat je er een zwaardere voeding erin moet hangen, 240 watt is errug weining, ik denk dat je cker 300 watt nodig hebt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.