Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

foutmelding bij chipset driver-installatie

6 antwoorden
  • Mijn mobo is een MSI 845 PRO2 met een 845 chipset. Als ik nu die drivers installeer krijg ik een foutmelding aan het eind van het installatie process. ______________________________________________________ Er heeft zich een software fout voorgedaan. Stel Technische ondersteuning hiervan op de hoogte: Kan Intel(R) grafisch stuurprogramma niet op huidig grafisch apparaat installeren. _________________________________________________________ Wat de software fout is zetten ze er natuurlijk weer niet bij :roll:
  • verwijder de chipset drivers eens helemaal van je systeem dan, staan ze toevallig nog tussen je software lijst? verwijder ze ook uit apparaatbeheer... en instaleer ze dan eens opnieuw. je weet wel zeker dat het de juiste drivers zijn? :wink:
  • Ik heb de drivers nog niet eerder geinstalleerd, dus kan ik ze ook niet verwijderen. En ik heb de goede drivers
  • probeer anders eens een andere versie van I-net erop te zetten: http://download.msi.com.tw/support/dvr_exe/inf45.exe dus dit is een nieuw mobo voor jou... meestal wordt ook aangeraden windows opnieuw te herinstallen als je een grote verandering doet, dus mobo vervangen e.d.
  • [quote:220e499087="turbulence"]probeer anders eens een andere versie van I-net erop te zetten: http://download.msi.com.tw/support/dvr_exe/inf45.exe dus dit is een nieuw mobo voor jou... meestal wordt ook aangeraden windows opnieuw te herinstallen als je een grote verandering doet, dus mobo vervangen e.d.[/quote:220e499087] Nee, het mobo heb ik al een meer dan een jaar. Maar ik heb laatst Win XP geinstalleerd en nu wil ik de drivers installeren. Met ME trouwens nooit last van gehad.
  • Deze drivers doen het! thnx.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.