Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

MSI Problemen

Wizard86
5 antwoorden
 • Yo!

  Ik heb een MSI K7T266 Pro2-RU. Omdat ik maar geen stabiele 4x AGP modus ken krijgen, hij staat in bios op auto, en gaat altijd naar 2x (videokaarten gedeelte van dit forum, heeft iemand hier dit probleem ook?) heb ik hem geflasht, keurig gedaan, nieuwste BIOS was 3.7, ik had 3.3.

  Alles ging goed, ik ging voor de "high performence defaults" en deed save and exit. Hij starte windows XP op, ik blij. Nu moest ik opnieuw opstarten… dus windows sloot af en daarna werd het beeld zwart!? Dus ik op reset drukken… en alles werkte weer. Maar goed, waar kan dit aan liggen? Mijn pc wil niet meer softwarematig opnieuw opstarten?
  Ik heb inmiddels de zooi weer teruggezet… (heilige back-ups :lol: )

  Greetz!

  Eddo
 • wat voor videokaart zit er in.
 • [quote:8edcb7c23b="plextor"]wat voor videokaart zit er in.[/quote:8edcb7c23b]

  Een Asus V8200 GeForce 3 Ti 200, overal staat dat ie ook 4x aankan… Ik heb hem btw nu op 4x AGP staan in de bios met 256 aperture size (heb ook de VIA 4in1 drivers), maar het is nog steeds niet helemaal stabiel… om de minuut zie je een zwart streepje door het beeld, en dat is er niet bij 2x. De instabiliteit is alleen in 3d shit, niet in windows etc… Trouwens, 3d mark score is misschien 40 puntjes hoger? lol? waarom blijf ik voor eeuwig net onder de 7000! het is een kwelling

  Misschien wil je hier ff kijken: http://www.technologyvault.co.uk/geforce/faq.php?display=faq&nr=68&catnr=2&prog=gef&lang=en

  Daar staan dingen over 4x… maar hoe denk jij hierover? Ik zou de AGP Driving Valuet kunnen veranderen, maar is dat wel juist?

  Dank dank dank!

  Hans
 • Dit is geen MSI probleem, maar een [b:5346a4c061]VideoKaart probleem[/b:5346a4c061].
  [b:5346a4c061]Onder waarborg > terugbrengen.[/b:5346a4c061]
  Indien het een gForce 4 MX is, en je hebt DirektX versie 8 of 8.1 kan het probleem ook daar zitten: die werken namelijk moeilijk samen.
  In het Bios ook geen AUTO laten staan, maar instellen op AGP of OnBoard/AGP. Videocache op Disable.
 • Sorry. onze reacties kruisten mekaar wellicht. Vandaar mijn reactie over een gForce 4.
  Uit ervaring weet ik dat de winst tussen AGP 2x en 4x wel meetbaar maar niet zichtbaar is. Volgen mij (maar dit is persoonlijk) niets om je druk over te maken. Het is niet omdat er ergens een kwiet is die zegt dat die kaart ook 4x aankan, dat het ook realistisch is. Alle argumenten zijn goed om toch maar hun product te slijten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.