Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

processor belasting

Marcel de Reus
18 antwoorden
 • Na de opstart van de processor geeft de systemmonitor aan, dat de processor voor ongeveer 5% wordt belast. Als ik niets doe blijft dat zo. In de loop van de sessie stijgt dat percentage en blijft op 75%. Ook als ik op dat moment geen programma meer gebruik blijft dat percentage 75%
  Alleen als ik een site inlaad, zak de belasting, maar komt weer terug op 75%. Bij het opstarten heb ik zelfs vrijwel alle programma's uit de msconfig gehaald. Ook dan gaat de belasting naar 75% en blijft daar.
  Iemand een idee? Rens
 • Die metingen zijn niet echt betrouwbaar. Meet eens met CPUcool, www.podien.de
 • maar ook al blijft dit zo, van 75% cpu belasting moet je niet echt problemen ondervinden. Hoeveel van je ram geheugen wordt er gebruikt?

  Ps: weet iemand waarom je geen mailtjes meer krijgt als er een bericht wordt geplaatst in een topic waarop jij hebt gereageerd danwel gestart? (ja het vinkje voor waarschuw als er gereageerd is staat aan :D)
 • Globaal wordt dan 120 MB gebruikt. Totaal 384 ram geheugen


  [quote:807372a222="cHiLlaH"]maar ook al blijft dit zo, van 75% cpu belasting moet je niet echt problemen ondervinden. Hoeveel van je ram geheugen wordt er gebruikt?

  Ps: weet iemand waarom je geen mailtjes meer krijgt als er een bericht wordt geplaatst in een topic waarop jij hebt gereageerd danwel gestart? (ja het vinkje voor waarschuw als er gereageerd is staat aan :D)[/quote:807372a222]
 • Dat moet ook geen probleem geven. Kijk eens met CPUcool en scan je PC ff op spyware met AdAware
 • weet je een adres om ad aware vandaan te halen?
 • www.google.nl

  beetje zelf zoeken mag ook wel…
 • ik zou er gewoon niet echt problemen in zien,
 • [quote:94f8049e40="rombaft"]ik zou er gewoon niet echt problemen in zien,[/quote:94f8049e40]

  dat is dus ook een antwoord waar hij niks aan heeft of wel??? :-?

  tuurlijk is het wel een ''probleem''.. het is nl. niet normaal dat je cpu zomaar een belasting heeft van 75%… dan is er dus echt wel wat mis he…

  als het bijvoorbeeld een virus oid is, dan is het geen probleem? of spyware die de boel zit te verkl*ten????
 • nee toch niet, het kan zijn dat er achtergrond progs meedraaien, weet ik veel wat er op die kerel zijn pc allemaal staat maar vanaf dat je een ander prog opstart dat de prioriteit wel gegeven word aan een betreffend prog.
  en ook , met welke cpu zit die man? welk os?
 • [quote:dfb62c9e0a="rombaft"]nee toch niet, het kan zijn dat er achtergrond progs meedraaien, weet ik veel wat er op die kerel zijn pc allemaal staat maar vanaf dat je een ander prog opstart dat de prioriteit wel gegeven word aan een betreffend prog.
  en ook , met welke cpu zit die man? welk os?[/quote:dfb62c9e0a]

  Hier is die kerel weer!. Eerst de configuratie. Windows98, Pentium3-733

  Reeds eerder aangegeven, gestart nadat alle programmas uit de msconfig is gehaald, behalve twee, die nodig zijn. Ook dan is het resultaat hetzelfde, geen verschil
  Even relaas van deze sessie. " Opnieuw opgestart, sysmon geeft 5% belasting. Een uur de computer niet gebruikt. Blijft 5 %. Op Internet gegaan, gestegen naar 25%, verbinding verbroken, blijft 25%. Met Eudora naar het forum gegaan en gelezen. Onderwijl gekeken en sysmon geeft 75% . Ga nu dit bericht versturen. Kom straks terug na exit dit programma.
 • [quote:81dffa487c="Datura"][quote:81dffa487c="rombaft"]nee toch niet, het kan zijn dat er achtergrond progs meedraaien, weet ik veel wat er op die kerel zijn pc allemaal staat maar vanaf dat je een ander prog opstart dat de prioriteit wel gegeven word aan een betreffend prog.
  en ook , met welke cpu zit die man? welk os?[/quote:81dffa487c]

  Hier is die kerel weer!. Eerst de configuratie. Windows98, Pentium3-733

  Reeds eerder aangegeven, gestart nadat alle programmas uit de msconfig is gehaald, behalve twee, die nodig zijn. Ook dan is het resultaat hetzelfde, geen verschil
  Even relaas van deze sessie. " Opnieuw opgestart, sysmon geeft 5% belasting. Een uur de computer niet gebruikt. Blijft 5 %. Op Internet gegaan, gestegen naar 25%, verbinding verbroken, blijft 25%. Met Eudora naar het forum gegaan en gelezen. Onderwijl gekeken en sysmon geeft 75% . Ga nu dit bericht versturen. Kom straks terug na exit dit programma.[/quote:81dffa487c]

  Processor blijft 75% en er draaide niet meer dan bij het begin van de sessie en sysmon 5% aangaf. Weet iemand iets
 • Tja je zou natuurlijk onze tips kunnen opvolgen :roll:
 • [quote:5a4d96588e="Marcel de Reus"]Tja je zou natuurlijk onze tips kunnen opvolgen :roll:[/quote:5a4d96588e]
  Reeds gedaan, Adaware gedraaid,Karsperky AVP geeft geen virus
 • CPUcool?
 • [quote:bff1194a1d="Marcel de Reus"]CPUcool?[/quote:bff1194a1d]
  welke getallen van CPUcool zijn belangrijk?
 • De proc belasting natuurlijk, daar gaat het nu ff om.
 • misschien is het wel het progje om je cpu temp te meten die je belasting omhoog drijft :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.