Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Informatie over een PSU fan

5 antwoorden
  • ik heb gewoon een goedkope kast gekocht en daar zit een fan in van rulian sciece met als type nummer RDM8025SA ik wil deze vervangen door een papst ofzo. maar ik kan het aantal cfm niet vinden. weet iemand hier raad mee?
  • Ik kan hem idd ook niet vinden, maar waarom wil je het CFM weten? Je gaat die fan toch vervangen :-?
  • Ja precies. ik snap niet wat je bedoeld. Wil je een PSU fan vervangen? En dan wil je van de nieuwe fan de luchtverplaatsing weten? http://terasan.okiraku-pc.net/dengen/no32/. Wat voor voeding is het eigenlijk? Sweex of codegen?
  • ow sorry dat ik niet duidelijk ben maar ik wil de cfm van de huidige weten zodat ik er niet een hele stille fan in zet die eigenlijk te weinig cfm heeft voor mijn voeding. dus niet dat ik straks met een binnenbrandje te maken krijg omdat mijn voeding te warm wordt :evil:
  • [quote:d7b9981c24="wilco_oranje"]ow sorry dat ik niet duidelijk ben maar ik wil de cfm van de huidige weten zodat ik er niet een hele stille fan in zet die eigenlijk te weinig cfm heeft voor mijn voeding. dus niet dat ik straks met een binnenbrandje te maken krijg omdat mijn voeding te warm wordt :evil:[/quote:d7b9981c24] Dat risico is niet bepaald groot. Als je er een Papst 24dBa inzet moet het goed zijn.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.