Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Luucky
7 antwoorden
  • ik heb in de bios mijn fsb ingesteld staan op 100 of dat staat in de bios in elk geval maar bij mijn link hieronder geeft een fsb van 66 mhz aan wat is er dan mis? :-?

  • en dit is een goede link: (ok werkt al)

    geven andere programma's (of windows) ook 66 aan?

    Volgens mij kloppen je punten aardig dus nergens om je zorgen over te maken lijkt me.[/color:9eb4b57e86]
  • ik heb eigenlijk geen andere programma's kan je effen een paar noemen?
    die link is toch dezelfde als de mijne??

  • ehm sisoft sandra weet het denk ik wel, er is wel meer voor maar dat weet ik zo niet.

    Tenzij anderen iets anders beweren denk ik gewoon dat 3dmark verkeerd zit. Dat zit het wel eens vaker :lol: qua configuratie dan. Dus ga er niet al te veel moeite aan besteden[/color:41b1beac24]
  • okee dan laat ik die getalletjes maar links liggen
  • Het zou wel erg vreemd zijn als de FSB op 66 staat, want dan zou de multiplier op 18 :o moeten staan. Dit moet dus gewoon een fout van 3Dmark zijn :-?
  • 3Dmark is een aardige benchmark, maar hardware en settings uitzoeken kan ie gewoon niet.
    Wat dacht je BTW van gewoon in je BIOS kijken ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.