Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

cpu-koeler

7 antwoorden
  • Ik zou de standaard-cpu koeler van mijn P4 2,4 Ghz willen vervangen door een andere, maar de vraag is welke. Er is zo'n groot aanbod en ik dacht in de richting van Zalman. Maar dan heb je eigenlijk nog veel keuze, bv - CNPS5700D-Cu - CNPS6500A-AlCu - CNPS6500B-AlCu - CNPS7000-AlCu Welke is nu de beste, stilste Thx
  • Ik zou even op www.heatsinkdatabase.com kijken voor wat reviews. Dan kan je een idee krijgen over de koelprestaties en geluidsproductie van de verschillende koelers. Wel is het zo dat de koelers van Zalman over het algemeen erg stil zijn :)
  • De Zalman CNPS6x00Cu serie is erg goed en stil. Let wel op dat deze blokken ondanks hun gewicht gewoon via de clibs aan de socket bevestigd worden. Hierdoor kunnen de clips afbreken als je vele met je PC sleept (LAN paties ed).
  • Das niet zo mooi :( Dan moet ik die dus niet hebben. Ik ga dus elke maand in Ridderkerk naar een lanparty. Das niet zo best als het afbreekt. Zal me 2,8 niet leuk vinden denk ik dat ie warm word :(
  • er zijn ook wel schroefcoolers die je bevestigd door de gaten rond je socket... die gaan denk ik veel minder snel los.. @hellraiser: wil je aub die grote pic uit je sig weghalen.. het is een beetje een ongeschreven wet hier, maar het wordt niet op prijs gesteld.. :wink: verder welkom op het forum... :wink:
  • # Lees voor de pic de feedback maar eens na. Er zijn hier zat mensen met nog gewone anologe verbinding en als je vervolgens dan zo'n pic in je sig hebt en ergens in een topic 5 keer post, zijn ze een uur aan het laden ;) # Schroefkoelers zitten muurvast, de enige manier waarom die loskunnen (behalve met een schroevendraaien natuurlijk) is als je hele moederbord afbreekt en dat gebeurt dus niet :) # Ik dacht dat de 5x00 van Zalman schroef was overigens. # Wat ook kan is een Alpha of Swiftech blok met daarop een Papst fan, dat is ook erg stil en goed, helaas wel een stuk duurder.
  • [quote:0088142c38="turbulence"] @hellraiser: wil je aub die grote pic uit je sig weghalen.. het is een beetje een ongeschreven wet hier, maar het wordt niet op prijs gesteld.. :wink: verder welkom op het forum... :wink:[/quote:0088142c38] Sorry wist ik niet :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.