Vraag & Antwoord

7 antwoorden
  • Ik heb een Compaq 5726 computer met een Intel III 500 op een moeder bord met VIA. Tot ten hoogste welke processor kan hier op. En welke jumpers moeten er dan eventueel omgezet worden ?
  • tja, dat van die jumpers zou je even moeten kijken. Het is d8 ik een Slot P3 500 duz, je zit op de max :cry: (dit is toch het type met S3 Savage en 128mb geheugen??) Dan zou je een nieuw mobo moeten kopen en dat leid weer tot....................
  • ik heb hier op het forum gelezen dat compaqs heel moeilijk doen met upgraden dus ik dnek dat je beter je 500 mhz processor kan houden
  • [quote:83de9ef108]ik heb hier op het forum gelezen dat compaqs heel moeilijk doen met upgraden [/quote:83de9ef108]Zeker niet waar. Je hebt toch de manual? Daar staat precies in tot hoever je mag gaan. Anders de site van Compaq of ven uw MBO.
  • Compaqs zijn goed up te graden. Alleen als het een SLOT1 CPU is niet. P3 van tegenwoordig hebben socket 370, P4 heeft 478. Het past gwoon niet.
  • # Daar kan idd dus alleen de snelste slot 1 CPU nog in. Ik wilde even opzoeken welke dit was op inet (ik nam aan meer dan 500, aangezien er dan alleen 450 en 500 geweest zouden zijn in slot uitvoering) em toen kwam ik hier terrecht: http://216.239.39.100/search?q=cache:boIDfgljS3QC:www.tci.de/komponenten/scpu.htm+&hl=nl&ie=UTF-8 Ik dacht dat dit misschien interessant was, ik heb het iig nog nooit eerder gezien en ik snap ook niet wat je ermee moet. Weet iemand misschien wat het precies is?
  • Het zijn (zo te zien) complete pc's op een insteekkaart. Soort servers neem ik aan?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.