Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Nieuw mobo met isa slot ?

8 antwoorden
  • Hallo iedereen, weet er iemand toevallig een nieuw type mobo amd of intel maakt niet merk maakt ook niet veel uit als het maar goed is, met een ISA slot.. Kreeg hier een vraagje van een kennis van me.. Waarom, hij heeft een leuke scanner op z'n comp draaien met een scsi interface in een isa slot en vindt het zonde om die weg te doen.. Alvast bedankt ! Groeten Gerwin...
  • Volgens mij zijn die er al tijden niet meer, het enige mobo waarvan ik nog weet dat ze een ISA slot hebben is de Abit KT7A, en dat is al een relatief oud KT133A mobo.
  • denk niet dat je die nog kan vinden. maar kan je hem dan niet meer op een andere manier aansluiten. inplaats van een isa kaartje een pci kaartje? denk dat je daar beter naar kan zoeken, want als jij een moederbord met een asa slot vind dan.......................vind ik dat heel knap :wink:
  • Nou, dat was wat ik ook zei, maarja dacht van ik kan het altijd nog ff proberen.. En het mocht wel een kt133 wezen, want hij heeft op het moment namelijk ook het geheugen daarvoor in de pc.. Maar toen zei ik alweer, dat het zonde was dat ie het meteen weer een oud mobo kocht maarja je hebt ze er tussen die niet willen luisteren.. Groeten Gerwin..
  • Volgens mij is er pas nog een nieuw moederbord uitgekomen of moet nog uitkomen met 1 ISA slot. Ik heb dat ergens gelezen in de C!T :D of anders PCM :oops: Ik weet niet precies welk merk dat was, mischien Soyo dacht ik. Ff zoeken met Google...
  • # Ik dacht dat MSI nog recente borden met welgeteld 1 ISA slot had.
  • [url=http://www.soyousa.com/products/proddesc.php?id=194]voor een P4[/url] Intel i845PE chipset 533/400 MHz FSB DDR 333/266 Four 32-bit Bus Mastering PCI slots (V2.2 compliant) One AGP slot (support 2x/4x mode with 1.5v) [b:a44cca92e1]Three ISA slots[/b:a44cca92e1] [url=http://www.soyousa.com/products/proddesc.php?id=210]voor een AMD Athlon XP[/url] VIA KLE133 VT8361 / 686B chipsets Supports 200/266 MHz FSB PC133/PC100 SDRAM memory Three 32-bit Bus Mastering PCI slots (V2.2 compliant) [b:a44cca92e1]One 16-bit ISA slot[/b:a44cca92e1] (one PCI/ISA shared slot)
  • Dergelijke moederborden worden zeker nog gemaakt en verkocht, ze zijn alleen niet zo courant. Een alternatief is wellicht een PCI SCSI insteekkaartje.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.