Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

serieel -> usb

5 antwoorden
  • Hallo iedereen, voor een vriend van mij zoek ik een kabel/adaptertje voor serieel -> usb want hij wil zijn digitale camera er op aan kunnen sluiten.. Wat heeft ie wel, een ps/2 aansluiting meende ik een firewire en 1/2 serieele compoorten + printerpoort.. Is hier wat voor want ik kan het op het moment nergens iets ervoor vinden mischien dat 1 van jullie hem al tegen is gekomen ? Alvast bedankt !
  • Volgens mij gaat dat niet lukken. Andersom is niet zo'n probleem. Wel vreemd dat er wel Firewire op de computer zit en geen USB. Geen Windows PC? In principe lijkt me een PCI kaartje met USB hardware de enige oplossing.
  • Dat ben ik met je eens, nu het 2e prob het is een (f)laptop.. Dus da's niet even makkelijk om er een kaartje bij te zetten.. Sorry had ik even moet vermelden.. Maar toch bedankt voor je antwoord ! Groeten Gerwin..
  • Je kan er een USB pmcia kaartje insteken.
  • bestaan die ? Ja tuurlijk anders type je het niet, dat wordt ff zoeken.. Bedankt ik zal er zometeen eens opzoeken ! Weetje toevallig ook wie die kaartje's maakt ? Groeten Gerwin..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.