Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Gigabyte 7vax1394 moederbord met de KT400 chipset

None
11 antwoorden
  • ik heb de Gigabyte 7vax1394 moederbord met de KT400 chipset.


    ik heb er maal weinig van gehoord, en omdat ik hem zelf heb zou ik graag wat mensen over het bord willen horen. zo heb ik nergens een bios-update tot nu toe kunnen vinden. kortom WIE heeft ook dit moederbord??
  • bios update moet je zoeken bij de maker en nergens anders.

    BIOS update : vertel, welke problemen heb je?
  • nou ik had laatst een Radeon 9700pro gekocht en die kreeg ik maar niet lekker aan de praat. Ik bleef beneden de 40fps als ik dat al haalde!
    Ik denk dus dat het misschien aan het mobo kan liggen, wat wel weer heel vreemd is aangezien mijn mobo volledig ATI ondersteund.
  • Ja, in wat voor game met wat voor settings? Anders is daar niks nuttigs over te zeggen natuurlijk.

    Heb je de nieuwste VIA 4in1 drivers en de nieuwste ATI drivers?
  • [quote:7ae1284ddc="Marcel de Reus"]Ja, in wat voor game met wat voor settings? Anders is daar niks nuttigs over te zeggen natuurlijk.

    Heb je de nieuwste VIA 4in1 drivers en de nieuwste ATI drivers?[/quote:7ae1284ddc]


    wat voor setttings? nou gewoon de standaard instellingen die je hebt zodra je nieuwe drivers hebt. dus geen gekloot met aa of die andere troep.ik ben er zo flauw van dat ik de kaart na 5 dagen proberen terug heb gebracht zodat ik mijn 400 pleuro's nog terug kon krijgen!

    Ik had de via drivers gepakt, de nieuwste ja, en ALLE ati drivers geprobeert, als topje van de ijsberg OOK nog de drivers van omega geprobeert maar het heeft allemaal niet mogen helpen!

    geef mijn maar Nvidia DIE werken tenminste goed!!
  • Marcel bedoelt welke benchmark, resolutie, FSAA en ANISO settings e.d..
  • Idd de instelligen in de game zelf bedoel ik. Wat voor een kaart heb je er nu dan in zitten? En haal je daar een hogere fps mee?

    Die ATI kaart zou gewoon goed moeten werken hoor, misschien dat er een conflict is met het moederbord maar dat zie je niet vaak.
  • even voor de duidelijkheid, ik heb de kaart uit de verpakiing gehaald in de pc en niets anders. Drivers gedaan en gewoon gamen, geen freakin instellingen nee niet eens anti aliasing hij werkte gewoon crap. ik kwam niet boven de 35 fps, nou you tell me dat klopt niet met een Radeon 9700pro!
  • Had je de Via 4in1 Hyperion drivers? Heb je de instellingen in het BIOS mbt de AGP nagelopen?
  • [quote:c05457f807="Marcel de Reus"]Had je de Via 4in1 Hyperion drivers? Heb je de instellingen in het BIOS mbt de AGP nagelopen?[/quote:c05457f807]

    ja die via drivers, en instellingen in de bios was gewoon 2x 4x of 8x meer niet.
  • Je kunt wel gaan vragen: [i:a327ddcd49]had je dit? had je dat? had je zus? had je zo?[/i:a327ddcd49]

    Maar hij heeft de Radeon 9700 PRO simpelweg niet meer. Titan22 had beter zijn probleem kunnen posten toen hij de kaart nog had, misschien dat we hem destijds wel konden helpen.

    Om maar weer terug te keren naar de topic vraag:

    wat je moederbord betreft. op zich een prima moederbord. jammer genoeg geen nForce 2 bord maar geen verkeerd bord.
    Is er op de site van Gigabyte niets te vinden?

    kijk ook eens op het forum van www.amdmb.com daar kan je moederbord eigenaren vinden van de meest uiteenlopende AMD planken. erg leerzaam.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.