Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

half uurtje..zzzzzzzzzzzz

6 antwoorden
  • Hallo, Een kennis belde me op met het volgende probleem: Als zijn pc een half uur aan staat wordt hij zo traag als dikke strond. Hij vroeg aan mij of ik een keer wilde kijken. Maar aan zijn verhaal te horen denk ik dat het mij ook niet gaat lukken. Dus misschien dat hier iemand me in de goede richting kan helpen, zodat ik weet waar ik moet zoeken. Details: Hij heeft internet gedeeld dmv een crosscable met een 2e pc. Hij heeft zijn pc geformateerd, maar hierna was het probleem niet opgelost, vandaar dat ik dacht dat het bijna wel een hardware probleem moest zijn. Mocht deze topic toch op de verkeerde plek staan, sorry. m.vr.gr. Gert-Jan
  • Welk besturingssysteem heeft hij en hoeveel geheugen?
  • Kan van alles zijn, maar dit doet me denken aan dat de hardeschijf te vol is zodat windows (als hij dat heeft maar daar ga ik ff vanuit, geef anders ff meer info) zijn swap file niet meer kwijt kan. Mocht het wat anders zijn moet je meer info geven, anders is het voor ons ook alleen maar gissen.
  • Check de laatste regel van me sig. Als je geen aarde hebt wil dit ook nog weleens :-? problemen veroorzaken. Geef ook eens de temps van je CPU en case. Kan zijn dat ie na een half uutje draaien gwoon te warm word ofzow.
  • Kijk ook eens naar achtergrondsoftware en spyware. Een kennis van mij had eenzelfde probleem. Hij had Kazaa constant aan staan, en het stierf werkelijk van de spyware.
  • Sorry, at men probleem een beetje vaag was omschreven, maar ik had nou eenmaal niet meer info.. Ik ga er binnenkort even kijken, lukt het me niet om hem aan de praat te krijgen, post ik meer info. Ik heb nu iig al een hoop dingen of ff te checken thnx

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.