Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Probleempje met geheugen

5 antwoorden
  • Ik heb zojuist een nieuw geheugen reepje gekocht. Specs: Kingston 512 mb DDR pc2100 cas2. Nou heb ik em erin gezet, en ging ik bij de eigenschappen van m'n pc in win xp kijken en zie ik tot mijn verbazing dat het er nog niet bijzit. (ik had al 256 mn met dezelfde specs als de zojuist gekochte module). Toen heb ik nog ff in SIS Sandra gekeken, en daar wordt ie wel herkent. Wie weet wat er aan de hand is en hoe dit op te lossen is Alvast bedankt. Robert.
  • Heb je al geprobeerd met alleen je 512 Mb te starten en zo ja, wordt hij dan wel gezien ?
  • hey dank je wel ik heb het net geprobeerd en dat werkte Toen heb ik die oude 256 in de 2e slot gezet en hij bleef het doen. Mag ik hieruit concluderen dat het dus wel uitmaakt in welke volgorde je de modules erin zet? (grootste eerst???) Nogmaals bedankt. Om em om te wisselen moest ik eerst nog m'n netwerk kaart en m'n 3d kaart eruit halen. Niet erg handig van EPOX. hehe :D
  • Maar nou werkt het in ieder geval. :D
  • Nee dat maakt niet uit, het feit dat Sandra de reep wel ziet zegt al genoeg: het werkte gewoon. Je moet vooral niet teveel naar Windows luisteren joh :D Meeste borden hebben BTW erg krappe ruimte rond het geheugen, ik kan het er op mijn Epox 8K3A+ ook nauwelijks in of uit stoppen met die grote heatsink van me en de onwijs lange GF4 ti4400 die erg in de weg zitten.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.