Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Wie kan helpen een computer (game + zakelijk) samen stellen?

7 antwoorden
  • Min. vidokaart radeon 9700pro of 9800 2 hd van min. 80 gb,plextor cd ,3.5 Weet niet wat voor een moederbord te kopen of de processor te kopen? Flatbedscanner usb, hp 1200 laser en hp coleur printer, ticketprinter, barcodescanner moet ook aangesloten worden en voorgaande heb ik al reeds. Maar moet nog juist een zeer juiste computer configuratie hebben? Alle hulp is welkom!!!!!!!!!!
  • Wat is je budget?
  • Wil je een Intel of een AMD systeem?
  • [quote:9f2b0685c9="The Ram"]Wat is je budget?[/quote:9f2b0685c9] mijn budget is max. 2500,-
  • [quote:29bb0a0b0d="InZane"]Wil je een Intel of een AMD systeem?[/quote:29bb0a0b0d] De ene zegt mij een athlon te nemen en de andere zeggen mij een intel te nemen. Dit feit staat op zakelijk niveau moet hij een programma aankunnen dat met een barcodescanner kan werken. Dit zelf vergt niet veel van de computer. Moet wel een radeon vidoekaart insteken maw dit zijn de beste voor het moment.
  • Op zich maakt het niet veel uit. Athlon en Intel presteren ongeveer gelijk. Bij het ene spel is de P4 sneller bij een ander de Athlon. En met een Radeon heb je zeker iets lekkers in huis. En zorg voor voldoende geheugen. Liefst zo snel mogelijk (ddr333 of ddr400) en minimaal 512 MB. Bij een athlon zou ik gaan voor een NForce 2 moederbord en bij een pentium een moederbord dat ook dualDDr ondersteunt.
  • Het grootste verschil tussen de AMD en INTEL is het prijs verschil he... Dus de prestatie en prijs verhouding liggen bij AMD veel gunstiger als ik het zo zou mogen uitdrukken! Ik heb dan ook zelf net een systeem besteld met AMD processor er in.. :) groet en suc6 met je zoek tocht

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.