Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Nieuw moederbord in Packard Bell Imeda

7 antwoorden
  • Ik heb een packard bell Imedia. processor AMD athlon : 1 GHZ chipset VIA apollo KT133 geheugen : 512 SDRAM (133 Mhz) 2 fysieke HD: 1 van 20 GB en 1 van 60 GB ATI radeon 7500 CD /RW rom DVD speler Multimedia toestenbord : USB logitech wheelmouse : USB Diskette station 4 usb poorten : 2 voor / 2 achter Nu is mijn volgende vraag : Kan ik hier een nieuw moederbord insteken of is dit compleet uigesloten ? Ik zou graag een snellere pc hebben maar de overige hardware die er in zit is voor mij nog ruim voldoende. Dus vind ik het niet nodig om nog extra te betalen voor dingen die ik al heb.
  • Als je upgraden in gedachten hebt, moet je geen pre fab merk kopen. :evil: Als je toch perse dat wilt zou ik maar naar die gasten die je die comp hebben aangesmeert bellen. Want standaart onderdelen zoals we die kennen kunnen toch niet gebruikt worden in pre fab shit. Persoonlijk denk ik dat een moederbord upgraden geen zin heeft. Bespaar je dat geld maar voor andere upgrades.
  • Waarom wil je je moederbord upgraden als je de rest zo houdt? Dit heeft niet echt zin, zeker niet omdat er niet vele keus meer is in zulke mobo's + geheugen. Het beste is mobo/geheugen/cpu upgraden als je dat wil, maar alleen mobo heeft geen zin naar mijn mening. Mss bedoelde je trouwens een nieuwe cpu in je pc? Dit lijkt mij een logischere vraag..
  • Kan dat ? Alleen een andere CPU ? Weet iemand wat het maximum is die ik er dan kan insteken ?
  • Een Thunderbird 1400MHz, 100MHz FSB.
  • Kan ik die processor er eventueel zelf insteken ? Of moet die bios ook vervangen worden ? Daar blijf ik namelijk liever van af. Ik heb wel mijn bios al geflashed zodat ik windows xp kon draaien.
  • Ja dat kan je zelf doen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.