Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

P4 2,8 Ghz (800 mhz fsb), Hoe ver over te klokken?

5 antwoorden
  • Hoi, Heeft iemand ervaringen met het overklokken van de p4 2,8 Ghz met een fsb van 800 mhz? Tot welke snelheid is ie volledig stabiel? Ik heb een p4c800 deluxe moederbord van Asus en Kingston 433 mhz CL2 geheugen. Bedankt voor jullie info.
  • Met die setup moet je aardig hoog kunnen komen. Alleen had je geweten als je de FAQ had gelezen dat er geen maximum is. Elke CPU is anders met overclocken. Leg bijv 2 Pentium 4 2.66ghz langs elkaar, de 1 kan over de 3 komen, de ander net boven de 2.8. (et is ma een voorbeeld).
  • Gewoon met kleine stapjes gaan overklokken, totdat het systeem onstabiel wordt en dan een stapje terug. Hoe ver je cpu (en evt andere hardware) over te klokken is is niks van te zeggen. Geen enkele CPU is hetzelfde. De ene klokt kweenie hoe ver over, terwijl de ander bijna helemaal niet wil. Je moet net geluk hebben.
  • Ik weet niet hoever de cpu zal komen, maar best wel ver gok ik. Tot nu toe halen bijna alle P4C 2.4 wel 3Ghz, weet echter niet hoe het met die van jou is. Dat is bij iedere cpu anders....
  • Hoe warm mag die p4 2,8 ghz (800 mhz) eigenlijk worden. Is nu bij mij op normale snelheid ongeveer 40 graden (maximaal).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.