Vraag & Antwoord

5 antwoorden
  • Graag wil ik mij een Asus 478 P4PE 533 Mhz Moederbord gaan kopen omdat ik nog een gehele nieuwe Pentiun 4 / 2.4 / 533 Mhz heb liggen alleen welk type moederbord moet ik nemen van die P4PE want je hebt er 3 type's in,wie kan mij hier in advies in geven.
  • Waarom wil je een PE chipset? Gewoon even goed :o hier: http://www.asus.com/products/mb/overview_p4.htm En voor de specificaties van de chipsets: http://developer.intel.com/design/chipsets/linecard.htm Succes!
  • Gaat dit werken een P4C800 Asus moederbord met een Intel pentium 478 / 2.4 / 533Mhz , als dat zo is kan ik misschien beter een P4C800 aanschaffen toch?? :roll:met het oog op de toekomst met aanschaf van geheugen e.d.
  • Ja, dat gaat wel werken. Alleen is die P4C800 een moederbord voor héél "zware" computers! Dus voor servers en zo, die altijd aan staan. De P4P800 is iets "minder", maar nog altijd goed (hoop ik, want deze ga ik kopen :lol: ) En deze is ook nog eens zo'n 50 euro goedkoper. Kijk iig even op pricewatch, heel nuttig!
  • De P4C800 is afair gewoon een normaal desktop moederbord hoor en een goede ook. Als het geld er is zou ik zeker voor dit bordje gaan. BTW hele zware servers met 1 x86 processor :P Hele zware servers draaien met SPARC's, Itaniums, Opterons of voor mijn part Xeon's en dan niet één maar een tussen de 8 en de 150 oid :P

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.