Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

problemen met onboard LAN

5 antwoorden
  • Ben in bezit van gigabyte IK1100-mobo Het onboard LAN heeft tot gisteren keurig gefunctioneerd. Nu krijg ik steeds de melding dat de networkcable unplugged is , terwijl deze keurig is aangesloten. Andere kabel gebruikt , hetzelfde resultaat !!!! Het lijkt er wel op of de connector om een of de andere reden geen contact meer maakt Iemand een idee hoe dit is op te lossen ? Dank bij voorbaat
  • Is er geen LEDje dan dat moet branden? Geen driver conflicten?
  • lampjes branden , geinstalleerde drivers zijn meegeleverd bij het mobo Het vreemde is dat ondanks de lampjes branden er blijkbaar toch geen contact wordt gemaakt !!!!
  • Misschien een probleempje aan de andere kant van de kabel!? Is 'localhost' te pingen? Misschien is het een IRQ-probleem? Kun je zien bij de eigenschappen van de netwerkkaart in de hardware-configuratie. Greetz!
  • localhost kun je altijd pingen, deze loopt over de virtuele lo network device heb je gister iets aan je PC veranderd of aan de andere PC's in het netwerk? Als je niets veranderd hebt kun je met een redelijke zekerheid concluderen dat het ding gewoon kaduuk is. Kun je even een losse kaart inbouwen om die te testen?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.