Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

3 temperaturen

4 antwoorden
  • Ik heb hier een Asus Barebone met een Asus TUSC SIS630ET moederbord. Daar zitten 3 tempsensors op. CPU 54C MB 46C Aux 79C Gemeten met AIDA en MBM. Wat is nu die aux temp, iemand een idee.
  • is dit stressed of idle? als dit idle is, zal ik er iig nog een case fan inzetten of 2 :P . wat dat aux is, geen idee. zou logisch zijn als dat je case-fan zou zijn, maar heb ook geen case-fan aangesloten op het moederbord en bij mij geeft hij -0,5 aan,????? :-? maar 79 zou wel errug warm zijn :lol: :lol:
  • [quote:27a6f17c8a="zjarl"]is dit stressed of idle? als dit idle is, zal ik er iig nog een case fan inzetten of 2 :P . wat dat aux is, geen idee. zou logisch zijn als dat je case-fan zou zijn, maar heb ook geen case-fan aangesloten op het moederbord en bij mij geeft hij -0,5 aan,????? :-? maar 79 zou wel errug warm zijn :lol: :lol:[/quote:27a6f17c8a] Dit is gewoon idle, dient als server, maar voordat ik fans erbij ga zetten wil ik eerst weten wat die temp is, de beide andere zijn prima. Zit overigens 1 casefan 80x80 aan de achterkant.
  • weet je of er een temp metertje zit op die case-fan, want als dit het geval is, werkt die gewoon niet goed. temps zijn verder wel goed ("Redelijk") maar een extra case-fannetje zal geen kwaad kunnen :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.