Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

ek, usb1 of 2?

5 antwoorden
  • Volgens mijn moderbord handleiding zitten er 6 USB 2.0 aansluitingen op. (abit BE7). Het gekke is dat bij opstarten 4 usb 1.1 en 2 usb 2.0 poorten zitten. Kan het zijn dat de leverancier dit verkeerd heeft ingesteld ergens?
  • Zitten ze alle vier aan het moederbord vast of gebruik je zo extra frontje? Anders zou het kunnen dat deze USB 1.1 is, terwijl de aansluiting op het mobo wel USB 2.0 ondersteund.
  • Ik heb achter een bracket waar USB 2.0 op staat, ik denk dat hij deze ziet als usb2 dingen. Verder zitten er 2 op het moederbord (naast lan enzo aan achterkant). En 2 aan voorkant van de kast.
  • Oke, maar misschien werken ze dus wel aan USB 2.0 Verder maakt het uit aan welke connector je deze frontend vast maakt, vaak hebben borden een connector voor USB 1.1 en USB 2.0.
  • bij mijn mobo, ECS K7S5A PRO, zitten er 4 USB2 ingangen op de achterkant van het mobo. Op het mobo zitten 3 USB 1.1 aansluitingen voor 2x frontUSB enzo. Misschien is het toch een fout van Abit, dat ze zeggen 6 USB 2 aansluitingen te hebben..

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.