Vraag & Antwoord

Anoniem
Lionhead
5 antwoorden
 • Ik heb een probleem met het booten van mijn twee harde schijven. Schijf 1 is een WD 80 Gb 7200 en schijf 2 is een Maxtor 40 Gb 7200. Op zich geen probleem. Maar op het moment dat ik mijn computer de opdracht geef om te restarten (of na een installatie) ziet mijn bios beide hd-schijven niet en zegt hij het bekende: bootdisk failure, please insert disk and……Het vreemde hieraan is dat wanneer ik dan de computer compleet uitschakel en vervolgens weer aan doe er geen problemen optreden. Dan loopt hij wel netjes door de bios.

  Ik heb de laatse bios driver gedownload en geinstalleert, en de hd-instelling in de bios op auto staan. Mijn moederbord is een Asus P4B533.

  Weten jullie misschien een oplossing voor dit probleem?
 • Misschien probeert je computer van diskette of cd-rom te booten terwijl daar niks inzit. Je moet in je bios ff als primary boot IDE0 of in ieder geval de bootschijf zetten.
 • Ga ik proberen…………..

  bedankt vast!!!
 • Nope, dat werkt niet!!!

  Iemand anders???????????
 • Haal de settings eens van auto af en stel de HDD's van te voren in in het BIOS, wellicht helpt dat. Kijk verder even of de ene HDD op master staat en de andere op slave. Het zou misschien kunnen dat als ze beide op cable select staan hij ze niet goed detecteerd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.