Vraag & Antwoord

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hallo mensen !

  Ik heb een heel vaag probleem met mijn computer, telkens als ik ga gamen dan start mijn computer na 15 a 30 minuten steeds af. Ik heb net de computer weer geformateerd maar steeds heb ik weer het probleem.
  Ik heb een AMD 2400+, 512 DDR Ram, Nvidia GF4 Ti4600, met 43.45 detonator drivers. Aan de voeding ligt het ook niet aan, want ik heb 3 ccfls + twee FAN's al ontkoppeld. En de CPU wordt niet warmer dan 50 graden (stressed). Ik hoop dat een van jullie dit probleem weten. Alvast bedankt!

  Gr. Bart Pullen
 • Bij een game, of bij meerdere ?
  Issie geOC'ed ?
 • - geheugen goed? –> testen door middel van Memtest
  - warmteprobleem –> hoeft niet alleen CPU te zijn ook temp van je kast.
  - zwakke voeding –> probeer een goede die stabiel is met jou spullen
  - videokaart te warm, als je gaat gamen en na een half uur slaat die af, lijkt dit mij het voor de hand liggende probleem.
 • nee, hij is niet ge'ocd en hij word helemaal niet warm, maar ik heb alle ccfl's and stuff uit gedaan.. kan het nog steeds aan de voeding liggen?
  Ik heb een half jaar gespeeld zonder problemen met alle CCFLs aan….


  mvg bart
 • Hoe heb je gekeken of de videokaart niet te warm word. Als je een beetje stoffige case hebt kan best het fannetje op je videokaart vol stof zitten en daardoor niet goed meer koelen. Houd op het moment dat je pc 'afgestart' is (mooie omschrijving trouwens :D ) je hand een op de heatsink. Als dat niet langer als een seconde of 4 à 5 lukt denk ik dat je videokaart het probleem is

  Voeding en mem kan ook wel, bij de voeding denk ik alleen dat het probreem al snel of heel willekeurig kwa tijd zou moeten optreden.

  Scenic20
 • Wat voor OC draai je? Van Windows ME is namelijk bekend dat het enorme memoryleaks heeft waardoor je geheugen dus vol loopt en je PC idd crasht.
 • [quote:4f41bb8522="bartjee"]Ik heb een half jaar gespeeld zonder problemen met alle CCFLs aan….[/quote:4f41bb8522]

  Dat hoor ik wel vaker maar dat je een half jaar goed werkt met een apparaat betekent niet dat het apparaat niet stuk zou kunnen gaan. Probeer het gewoon eens met een voeding van een ander of eventueel van een winkel, op die manier kom je er snel genoeg achter of het aan je voeding ligt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.