Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

AMD Athlon XP 2000+ op een ABIT KT7-A..??

Anoniem
Speedy
4 antwoorden

 • Kan er op mijn ABIT KT7-A een AMD Athlon XP 2000+ op een ..??

  mvg

  JC

 • Dat kan alleen als je de 1.3 (of hoger, als die er zijn) versie van de KT7A hebt. max multiplier is 12.5, en de XP 2000+ heeft ook een multiplier van 12.5

  Waar je die versie vind weet ik niet, ik heb zelf ook wel eens gekeken, maar ik ben er nog niet achter.
 • Rev 1.3 officeel ja, ik heb hier zelf een Athlon XP 1600+ draaien op mijn KT7A Rev 1.1
  Het enige verschil is dat een XP een iets andere timing heeft dan een TB. De Rev 1.3 behandelt deze juist, lagere Rev's vaak niet, het enige wat ik moet doen om te booten is een keer de reset knop in drukken na het opstarten en klaar, super stabiel :smile:
  In de meeste gevallen werkt het gewoon als je er een nieuw bios in flasht (LET GOED OP OF JE REV 1.3 HEBT OF EEN ANDER, IS EEN ANDERE FLASH!!!).

  [quote:cb13fe03bc]Does the KT7A support the AthlonXP or Duron (Morgan core) processors?
  Only version 1.3 of the KT7A and KT7A-RAID officially support the AthlonXP processor. These motherboards require a BIOS flash to version 5S or later of the BIOS for automatic support. All other KT7 motherboards (including KT7, KT7-RAID, KT7E and version 1.2 or earlier of the KT7A and KT7A-RAID) do not officially support the AthlonXP, although a few users have had success. The motherboard version can be identified by the bar coded sticker near the ISA slot. Likewise, according to ABIT technical support the Duron (Morgan core) is only supported on the version 1.3 of the motherboard.
  [/quote:cb13fe03bc]

  Daar haal ik van go.to/kt7faq (er zijn ook mensen die ze hebben draaien op hun KT7's! :smile:) je rev nr kan je zien op de chip vlakbij het ISA slot.

  [b:cb13fe03bc]ik neem geen verantwoording voor wat dan ook he! :smile:[/b:cb13fe03bc]

 • Hee, dat van die 1 keer op reset drukken heb ik ook! Maar ik dacht altijd dat het gewoon een warmte probleem was, omdat ik eerst de fans op me digidoc nog aanzetten moet. Heb jij dat ook bij een 'warme' reboot?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.