Vraag & Antwoord

21 antwoorden
 • Heey , zag laatst op de Benelux Computer Beurs in Eindhoven een AMD 2000 Pro :-? Nog nooit van gehoord ofzo ….


  Is dit een AMD Athlon XP 2000?

  of wat?
 • 't is gewoon onzin
 • ECS gebruikte de term 2000 pro voor een moederbord met vastgesoldeerde processor. in werkelijkheid was het een duron 1300…
  OOk andere budgetmerken doen dit… gewoon puur om onwetende consumenten te laten denken dat ze een goed producte kopen, dat ik werkelijkheid dus tegenvatl…

  Dus zeker geen XP 2000+
 • Oh, ben ik blij dat ik die niet heb gekocht , zat zelfs te twijfelen of ik die wou kopen :o
 • Is ie dit niet?

  http://www.pcchips.com.tw/product/M825LUv72c.html

  [img:f9ebe99fc6]http://www.pcchips.com.tw/product/image/825v72c-2.jpg[/img:f9ebe99fc6]
 • nou nou wat een upgrade was dat geweest….. *not*
 • [quote:16cfaf0edc="Vandread"]nou nou wat een upgrade was dat geweest….. *not*[/quote:16cfaf0edc]Daarom , kheb nu een Applebred Duron :wink:
 • toevallig.
  ik dacht net: gistron adverteert ook met een pc met een 2500+ pro processor. Hierin zit dus hetzelfde mb van pcships die jij net noemde. Ze noemen het daar een 2500+ pro. Als er op de site dit staat:

  M825LU V7.2C is the most advance and unique module from PCCHIPS production.
  It supports AMD Duron CPU on board, DDR266 and 6 USB2.0 to delievr the best price and performance.

  Dat weet je genoeg. Niet kopen dus. Zal ook wel een laag geklokt duron zijn (gelijk of misschien zelfs lager dan je huidgie)
 • [quote:c05c197965="Kaz'Duzar"]toevallig.
  ik dacht net: gistron adverteert ook met een pc met een 2500+ pro processor. Hierin zit dus hetzelfde mb van pcships die jij net noemde. Ze noemen het daar een 2500+ pro. Als er op de site dit staat:

  M825LU V7.2C is the most advance and unique module from PCCHIPS production.
  It supports AMD Duron CPU on board, DDR266 and 6 USB2.0 to delievr the best price and performance.

  Dat weet je genoeg. Niet kopen dus. Zal ook wel een laag geklokt duron zijn (gelijk of misschien zelfs lager dan je huidgie)[/quote:c05c197965]Die Duron is denk ik een 1.3 ghz met Morgan Core ?
 • [quote:8d57cd4bb3]Die Duron is denk ik een 1.3 ghz met Morgan Core ?[/quote:8d57cd4bb3]

  Heb je gelijk in, heb dat bordje met processor een tijd geleden eens bij een compleet systeem geleverd gekregen. Was toen zo'n stunt aanbieding op Computerstunt.nl. Maar was ook weer snel vervangen voor wat nieuwers. Erg sloom!! was mijn ervaring.
 • volgens mij is de duron 1300 vergelijkbaar met een celeron 2000 en noemen ze hem daarom amd 2000, heb idd meerdere systemen gezien die zo heten, in de bekende gratis krantjes
 • Ik vindt dat ze dit echt niet kunnen maken tegen over de consument :evil:


  Iedereen denkt dat hij/zij een AMD Athlon XP 2000+ koopt , maar NOPE blijkt het een Durontje te zijn….


  Het is gewoon oplichterij
 • Dat is het ook. Maar dat weet de 'domme' consument niet. En de meesten hebben werkelijk geen flauw benul mbt het hoe en wat van computers en hun processors, laat staan dat men weet waar dergelijke info wél te vinden is (oa hier ;))
 • Duke, waar staat dat het een XP2000+ is ?

  ze noemen hem gewoon 2000pro, maar de domme consumenten maken de link naar de XP2000+ :wink: Het is erg onduidelijk, maar in feite mag het wel…
 • Of iets mag is een heel andere vraag dan de vraag of zoiets tegenover een consument verantwoord is. Imho is het gewoon misleiding, ongeacht of dat ding qua prestaties gelijk is aan een Celeron 2GHz.
 • [quote:c3fef5cdc4="Marcel de Reus"]
  Of iets mag is een heel andere vraag dan de vraag of zoiets tegenover een consument verantwoord is. Imho is het gewoon misleiding, ongeacht of dat ding qua prestaties gelijk is aan een Celeron 2GHz.
  [/quote:c3fef5cdc4]

  Tsja, vind je het dan ook misleiding om een AMD XP 2000+ qua prestaties te vergelijken met een Intel P4 2Ghz? :P

  De benchmarks laten het toch wel zien, dunkt mij … :wink:
 • Ligt eraan wat je als referentiepunt neemt ;) Veel (zeg maar gerust: alle) consumenten kijken praktisch uitsluitend naar de kloksnelheid. Maar een AMD 64 op 2,2 GHz laat een 2,2 GHz Intel P4 toch écht alle hoeken van het testveld zien hoor ;) ;) Afijn, dat is allemaal al eens tot in den treure helemaal uitgekauwd en is dus niet voor herhaling vatbaar. Terug naar het onderwerp svp! 8)

  Groet, M.V. Wesstein
 • [quote:a2a59404d0="schoenie"]volgens mij is de duron 1300 vergelijkbaar met een celeron 2000 en noemen ze hem daarom amd 2000, heb idd meerdere systemen gezien die zo heten, in de bekende gratis krantjes[/quote:a2a59404d0]
  zoeits ja, enne ga maar naar de bieb om te kijken of ze nog oude PS-Actives hebben van afgelopenzomer, daar staat eenheel stuk over die advertentie in (ze hebben er een gekocht, het bleekidd iets van een duron 1300 op een ECS mobo te zijn)
 • Ik heb net even contact opgenomen met AMD hierover, als het goed is komt er vandaag of morgen een officiële reactie van hen.
 • hehe dan zoek ik in Turkije straxsnel het internetcafe op :wink:
  het blijft merkwaardig..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.