Vraag & Antwoord

4 antwoorden
 • [quote:c4c98f47c5="Louke19689"]ff een vraagje: ik heb mijn proc. overclocked naar een 3000+. ik heb daarbij de V-core met 0,1V verhoogd. mun temp. is nu 43 c. met een standaard cooler. is dit een redelijke temp? of kan ik toch beter voor een andere cooler gaan?

  alvast bedankt :wink:

  groetjes louke[/quote:c4c98f47c5]

  Is die temp stressed of idle??
  Is gewoon een goede temperatuur. Als je het uiterste uit je CPU wil halen (dus nog meer overklokken), dan zou je een betere koeler kunnen overwegen, anders is dit niet nodig.
 • is idle. moet ff kijken wat ie onder belasting doet.wat is trouwens een veilige temp? ongeveer hetzelfde als bij de XP-eetjes?
 • ff een vraagje: ik heb mijn proc. overclocked naar een 3000+. ik heb daarbij de V-core met 0,1V verhoogd. mun temp. is nu 43 c. met een standaard cooler. is dit een redelijke temp? of kan ik toch beter voor een andere cooler gaan?

  alvast bedankt :wink:

  groetjes louke
 • dat is een erg goeie temperatuur hoor, mij Athlon64 3700+ is idle met waterkoeling 38 graden.
  Zonder watercooling en met stock cooling was mijn Athlon 64 3400+ (die heb ik ook gehad) met het zelfde moederbord als wat jij hebt, 50 graden. dus die 43 is erg goed.

  Veilge temps zijn onder de 90 graden, overigens is de beveiliging van de Athlon64 veel en veel beter dan die van de XP, doorbranden is er niet meer bij.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.