Vraag & Antwoord

Anoniem
Allardje
9 antwoorden
 • Ik ben van plan een nieuwe processor en een nieuwe graka in men pc te steken.

  Graka gaat GF 6800 GT of X80 pro worden en men ik had gedacht aan een PIV 3.4 maar gaat dit wel met mijn moederbord asus P4C800 DELUXE

  Ik hoop dat het gaat want anders gaat men plan is duigen vallen. Men geld is dan echt op. (mss men vader proberen aan te spreken :P )

  Iemand een gedacht.

  Ga niet overklokken.

  Kan ik mss nog iets krijgen voor een GF FX5600 128 MB en een PIV 2.8 met HT? (zit voor de graka wel in het verkeerde forum sorry daarvoor)

  Dank bij voorbaat.
 • waarom wil je een nieuwe proccesor? doe je er dan zoveel speciaale/zware dingen mee?
  videokaart lijkt me al een iets beter idee, maar waarom wil je het eigelijk hebben? :wink: je hebt toch een goeie pc? en zo te horen heb je bijna geen geld meer :P
  spaar dan even door en koop later weer iets :wink:
 • [quote:85d10bff25="zjarl"]waarom wil je een nieuwe proccesor? doe je er dan zoveel speciaale/zware dingen mee?
  videokaart lijkt me al een iets beter idee, maar waarom wil je het eigelijk hebben? :wink: je hebt toch een goeie pc? en zo te horen heb je bijna geen geld meer :P
  spaar dan even door en koop later weer iets :wink:[/quote:85d10bff25]

  Ik gebruik de pc voor 2 dingen
  - films van divx naar dvd omzetten
  - gamen

  Als ik game gaat het soms ins chokken( farcry, doom3) dus een nieuwe graka, maar als ik men graka verander verlies ik een wat performance door men CPU dus ook direct een nieuwe CPU en ik vind dat het niet veel zin heeft om naar een 3.0 te gaan dus direct naar een 3.4 :P
  maar heeft dit zin met men moederbord?
 • Een 3,4GHz P4 heeft een ongeveer 20% hogere kloksnelheid dan je huidige CPU. Vuistregel is dat dit vertaalt naar ongeveer 10% hogere prestaties. Dat verschil is te klein om duidelijk te merken, behalve in je budget.
 • Als ik jou was zou ik eerst alleen een andere videokaart halen.

  Ik weet niet hoeveel intern geheugen je hebt, maar als je 512mb erin hebt zitten zou ik dat ook nog ff upgraden naar 1024mb. Daar merk je waarschijnlijk meer van dan van een andere CPU.
 • ik zou voor de videokaart gaan en niet voor de cpu
  die is eg nog goed genoeg :lol:
 • [quote:5c3729a889="sdh"]
  Ik weet niet hoeveel intern geheugen je hebt, maar als je 512mb erin hebt zitten zou ik dat ook nog ff upgraden naar 1024mb. [/quote:5c3729a889]

  Check z'n sig, hij heeft al 1024MB RAM. Je doet er dus inderdaad verstandig aan het de komende tijd bij een nieuw videokaart te laten. En is dat over een tijdje nog niet genoeg dan zou ik je huidige mobo + cpu verkopen en er een AMD64 o.i.d. ingooien.
 • oke bedankt voor jullie raad ik ga nu alleen voor een nieuwe graka en wacht ik nog ff voor een nieuwe processor.

  zal de 64 bit processor van intel wanneer hij komt voor particulieren eigenlijk kunnnen meedraaien met die van AMD??? (heb nogal veel problemen gehad met de laatste AMD processor die ik had)
 • Het is zelden of nooit de CPU die problemen geeft, bijna altijd een ander onderdeel. Moederbord, geheugen, voeding en koeling zijn populair.

  Afgezien daarvan, K8 is vanaf het begin ontworpen als 64 bits CPU. Dat geldt niet voor Pentium 4. Het is voorlopig nog de vraag hoe goed Intel de 64 bits uitbreidingen heeft ingebouwd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.