Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Notebook Acer 1357Lmi of de 1511? Wat is de beste koop?

Anoniem
picard
7 antwoorden
 • De Acer 1357 Lmi (met AMD xp 3000)kost bij de zaak waar ik hem wil kopen 1195,-
  De Acer 1511 (met AMD64) kost 1355,-
  Wat is de beste koop, ook met het oog op de komende jaren want ik wil er wel een paar jaar mee doen GEbruik vnl.draadloos internetten.
  Vind zelf het extra bedrag wel veel. Is het nodig?
 • Wil je er ook mee gamen?? als je alleen wat internet zou die amd 3000+ voor over 3 jaar nog snel genoeg zijn. Maar als je er ook mee wilt gamen vraag ik me af of zo'n a64 wel goed is. Want bijvoorbeeld heeft een laptop nog altijd een hele hoge 'harde schijf reactietijd', dus ook al heb je dan een snelle processor, ik geloof niet dat het dan een supersnelle laptop zal worden :lol:

  Maar wat zijn de andere specs?, of het bedrag erg veel is wat erbij komt kan ik nu niet zeggen :wink:
 • Ik zou zeggen het is de prijs waard, maar je hebt wel gelijk … 160 euro verschil is best wel wat. Alleen als je ook in de toekomst de nieuwste software wilt kunnen blijven draaien is een AMD64 zeker aan te raden. :)
 • Een AMD mobile ofzo is wel lekker zuinig metje accu, en om nou een AMD64 in een notebook te zette is mss iets te veel van t goeie, want met een notebook kun je de nieuwste spellen toch niet doen (ivm de videokaart).
 • Ik speel geen games. Gebruik voor internet is wel zo'n 95 procent. De rest af en toe een briefje en een belastingaangifte.
  Ben geen foto fanaat en doe ook niets met digitale camara's.
 • Dan zou ik niet voor de amd 64 gaan. Deze is z'n geld dan niet waard :wink:
 • neem een centrino processor, die zijn erg zuinig kwa energie en presteren uitzonderlijk goed, de 1,6ghz centrino houdt makkelijk een zware AthlonXP of een P4 bij. Ook zit er standaard wireless lan ingebouwd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.