Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Processor verbrand?

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hallo mense, dit is een vervolg op de volgende topic: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=125660&highlight=

  Mijn oude pc is gewoon kapoit waarschijnlijk voeding + processor.. dus heb een nieuw systeem gekocht (2de hands), en omdat de CPU 53grade celcius werd wou ik me oude CPU koeler van me oude pc erop zette zodat de processor kouder werd, maar na het plaatse van de CPU koeling en het starte van de pc zag ik geen beeld en rook ik verbrande lucht uit de CPU koeling. Dus me volgende vraag is is alleen me processor verbrand of kan ook de mobo verbrande of miss iets anders nog gebeure? Me processor is AMD Athlon 2000+ 266FSB (de core weet ik niet meer uit mn hoofd omdat ik de pc nie eens 24uur werkend had) Btw, de Beeldscherm geeft geen signaal aan als ik me pc opstart..

  Bijvoorbaat dank voor jullie gewenste hulp!

  Groetjes, SoNiC03
 • ik denk dat alleen je processor dr door is, anders ff proberen met een andere processor (of laten doen door de PC boer, kost denk ik wel geld)
 • Jah maar het probleem is dat ze niet meer aan die processoren kunne kome en dus ook niet het kunne nakijke :cry:
 • had je er wel koelpasta of een thermal pad tussen gedaan?
 • Koelpasta, maar ik hoorde btw van iemand op mijn school dat er ook andere dinge kunne verbrande zoals moederbord.. klopt dat?
 • meestal gebeurd dat niet zomaar…….zou wel erg toevallig zijn dat dit dan na het plaatsen van een andere cpu-koeler was :wink:
  misschien zat de koeler er niet goed op
 • Wat voor koeler heb je erop gezet dan,
  misschien met montage de core gecrushed

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.