Vraag & Antwoord

Anoniem
andre@home
6 antwoorden
 • Ik heb vai E-bay een Pentium 233 MMX aangeschaft, dacht ik. Maar mijn PC herkent de nieuwe processor als een 133 MMX. Moet ik op het moederbord nog het één en ander regelen of ben ik belazerd? Ik heb een 5 jaar oud moederbord: Intel Advanced Motherbord. Heeft iemand van jullie een antwoord?
 • Het kan natuurlijk ook zijn dat je - zoals dat in vaktermen heet - genaaid bent. Wat heb je ervoor betaalt en wat zijn de verdere specs.?En kun je iets meer info over het mobo geven -> chipset enzo…

  ——————
  "Ik geloof niet in heksen!", zei ze, en ze stapte op haar bezem

 • Probeer een WCPUid op internet te vinden, daarmee kun je precies zien wat voor ding het is.
 • e moet even kijken of je moederbord hem aan kan, en zijn namelijk meerdere typen Advanced, waarvan sommigen geen en sommigen geen MMX chips aankunnen. het feit dat hij wel opstart ermee is al een pluspunt, zeer waarschijnlijk kan hgij hem wel aan. Maar je moet hem wel vertellen dat er een 233 op zit. Kijk even in de handleiding hoe je het jumperblokje moet instellen voor de 233 mhz. want de multiplier staat niet goed.

  Verder bestaat er geen 133 MMX, de langzaamste is een 166 MMX.

  Dus je bent (waarschijnlijk) niet belazerd

 • quote:
  Originally posted by Marc H:
  e moet even kijken of je moederbord hem aan kan, en zijn namelijk meerdere typen Advanced, waarvan sommigen geen en sommigen geen MMX chips aankunnen. het feit dat hij wel opstart ermee is al een pluspunt, zeer waarschijnlijk kan hgij hem wel aan. Maar je moet hem wel vertellen dat er een 233 op zit. Kijk even in de handleiding hoe je het jumperblokje moet instellen voor de 233 mhz. want de multiplier staat niet goed.

  Verder bestaat er geen 133 MMX, de langzaamste is een 166 MMX.

  Dus je bent (waarschijnlijk) niet belazerd


 • Ik denk dat je de muliplier nog moet instellen van 2(2x66=133) naar 3,5(3,5x66=233)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.