Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

ga-7vaxfs overclock

Anoniem
jopie1425
10 antwoorden
 • ik wil mn amd 2000+ overclocke, alleen in mn bios staat nergens waar ik het allemaal omhoog kan gooie. 'k heb een gigabyte ga-7vaxfs. Weet iemand misschien ook hoe ik dat wel in de bios kan krijg?
  Ik kan mn geheugen wel omhoog krikke, alleen als ik em save en uit mn bios ga, dan is volgens everest mn geheugen 133 mhz.
 • FAQ,FAQ,FAQ en nog eens FAQ

  >BA heeft een handleiding gemaakt voor overklokkers<

  Softwarematig kan het namelijk ook

  Mooie knop he :wink: :[img:2812c0c7e9]http://forum.computertotaal.nl/phpBB/templates/subSilver/images/icon_mini_search.gif[/img:2812c0c7e9] Zoeken
  Er staan echt al heel erg veel van dit soort vragen in dit forum hoor

  //Edit: Vergeten…:
  [img:2812c0c7e9]http://www.google.nl/images/logo_sm.gif[/img:2812c0c7e9]
 • Als je nou geen zin hebt om antwoord te geven doe het dan niet :roll:
  Zo doe ik het namelijk ook :P dit is namelijk geen GoT waar je zelf MOET zoeken, echter kan je de TS wel erop wijzen dat het hier hoort dat je eerst in de faq gekeken moet worden. Echter soms kan deze onduidelijk worden bevonden dus als je dan op de OC faq wijst en de TS snapt daarna nog niet hoe het moet dat je de TS even helpt ;)
 • Ja maar je kan heus wel even zelf een beetje moeite doen iets op te zoeken want zo moeilijk is dit toch echt niet… Maarja, laten we dit als eindetopic beschouwen (denk ik…) want ik denk dat de TS nu wel genoeg info weet te vinden :)
 • *hint* ;)
 • Dat was, met alle respect, niet mijn bedoeling, sorry als het zo overgekomen is ;)
 • juist… maar goed, euhm.. Met google heb ik al gezocht, maar daar kon ik niks vinden. Ik weet wel hoe ik moet overclocke, dat is het probleem ook niet! ik bedoel eigelijk: valt er met een ga-7vaxfs wel te oc'en? Want er staat namelijk geen tabblad om de fsb en de multiplier om hoog te doen…
 • Met ieder moederbord valt wel over te klokken, het is heel gewoon dat ik sommige biossen geen tab voor kloksnelheden heeft. Dit staat echter ook allemaal in de faq en vooral in google. En, ik heb je eerder al een link gegeven voor google waar je gewoon software vind waarmee je kan overklokken, dat leek mij eigelijk wel duidelijk dat dat dan de enige optie is… En je hebt de zoek knop blijkbaar ook niet gevonden he :wink:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=129801&amp;highlight=
  Dat moet meer dan genoeg info zijn lijkt me…. Anders lijkt het me niet zo slim dat je aan overclocken gaat beginnen…
 • *zucht* Sorry hoor… Maar heb je niet ff een direct antwoord…?
  En wil je me met die link nou laten zien HOE je moet oc'en? of hoe ik die tab in mn bios krijg?
 • Met alle respect Jopie, als je mn post leest, dan zie je deze link staan (http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=129801&amp;highlight=) waar je precies kan lezen hoe je in jouw geval moet overclocken, aangezien je die tab niet in de bios hebt [b:d12f24b663]en niet kan aanmaken[/b:d12f24b663]. Gewoon via software. En als je dan nog extra info wil, barst google er letterlijk van, en de FAQ ook. En dus ook de handleiding van BA

  Succes, en als je het nu nog niet snapt geef ik het op :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.