Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

computer start niet?????

Anoniem
quik
5 antwoorden
 • hallo,
  ik heb een vreemd probleem met mijn computer.
  als ik mijn computer aanzet doet hij het gewoon.
  maar als ik hem opnieuw wil starten of ik geef hem een koude reset dan doet hij helemaal niets meer. op mijn beeldscherm krijg ik dan NO VIDEO INPUT
  als ik dan mijn kast openmaak en ik klik mijn geheugen even los en zet hem dan vervolgens weer terug dan start hij gewoon weer normaal op.
  ik heb al nieuw geheugen erin gezet en een ander moederbord erin gezet maar het probleem blijft.
  kan iemand mij vertellen wat het probleem zou kunnen zijn. :cry:
 • Ik neem aan dat je warme reset bedoelt, met de resetknop? Probeer als dat kan een andere voeding. Dat lijkt me de meest logische oorzaak. Aangezien je al een ander mobo hebt geprobeerd zal de processor, koeler, en aansluitingen wel goed zijn. Kijk anders ook even naar een andere videokaart. En heel raar, misschien eens een ander toetsenbord. Je weet maar nooit.

  Probeer anders zo kaal mogelijk op te starten, dus alleen mem, vga en processor met koeler. En natuurlijk monitor en toetsenbord. Reset hem dan eens als je de melding krijgt dat hij niet kan opstarten. (boot faillure)
 • blijf je alles nieuw kopen totdat je het foute eruit hebt gehaald.. maar ik denk dat het ook aan de videokaart ligt.. misschien in de winkel vragen ofzo?
 • ik heb al een ander toetsenbord + mouse geprobeert.
  en de videokaart heb ik ook al geprobeert.
  maar nog steeds niets…… :cry:
 • Dan moet je misschien toch eens kijken of je een andere voeding kan testen. En heb je het al helemaal kaal geprobeerd?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.