Vraag & Antwoord

Anoniem
Vandread
4 antwoorden
 • Op de Asetek site lees ik [quote:2d111bfcdc]Supports all Nvidia/Gforce and ATI/Radeon AGP cards[/quote:2d111bfcdc] Al hoewel ze het dan wel hebben over GF FX serie en Radeon 9xxx serie. En met Google is het niet moeilijk een review zoals deze te vinden toch :roll: .
 • Leuk spul hor, lastig is alleen om de goede slangen te kopen met de juiste binnen/buiten diameter. Dus kom je vaak bij de eigen asetek slangen uit die weer niet zo goed met andere wc installaties werken?

  Ennuh dit is juist iets dat in het "koel topic" hoort ;)
 • ik zoek een leuke GPU blok en een leuk NB blokje, en nu kwam ik dit tegen
  GPU:http://xcsystems.nl/product_info.php?cPath=228_233&products_id=372
  NB :http://xcsystems.nl/product_info.php?cPath=228_287&products_id=363

  en nu vraag ik me af of dit wel redelijke blokjes zijn.
  dat ze zelf in elkaar moeten gezet worden is geen probleem, maar wat zijn de prestaties en past het VGA blok wel op mijn 6600GT??
 • [quote:c330d09162="Vandread"]Leuk spul hor, lastig is alleen om de goede slangen te kopen met de juiste binnen/buiten diameter. Dus kom je vaak bij de eigen asetek slangen uit die weer niet zo goed met andere wc installaties werken?

  Ennuh dit is juist iets dat in het "koel topic" hoort ;)[/quote:c330d09162]

  sorry maar daar word vaak weer over een ande onderwerp verder gepraat en dat maakt het voor mij wat onoverzichtelijker, dus ik zal het de volgende keer in het koelingstopic plaatsen.

  maar over het algemeen zijn het wel 2 goede blokjes en al helemaal voor dat geld :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.