Vraag & Antwoord

Anoniem
SAPPhIRE
7 antwoorden
 • Ik heb momenteel een msi k8n neo 2 moederbord met een AGP videokaart, een leadtek 6800le met een 3200+ processor.
  Nou ben ik met de cpu wel tevreden, maar met de videokaart niet. Kan ik beter een ander moederbord (Pci-e) kopen en dan gelijk een pci-e videokaart kopen? Of beter het agp mobo houden en dan misschien me videokaart niet meer mee kunnen nemen eventueel naar een andere pc.
 • Als je er geld voor hebt kun je een S939-systeem met PCI-E kaart aanschaffen, alleen kan dat systeem van je die je nu hebt ook nog best een tijdje mee. :)

  Het ligt er dus aan wat je er voor over hebt; ik zou zelf dit systeem houden en een snellere AGP kaart kopen; bijvoorbeeld de ATI Radeon X800XL (goede prijs/prestatie verhouding)
 • Zal er over 2 jaar nog pci-e zijn. Of zal dit al vervangen zijn door hypertransport?
 • [quote:6e65bc2923="RobinvLeeuwen"]Zal er over 2 jaar nog pci-e zijn. Of zal dit al vervangen zijn door hypertransport?[/quote:6e65bc2923]Ik denk dat het er over 2 jaar zeker nog zal zijn.

  AGP is ook van 1997 - ongeveer 2004 de enige videokaarten standaard geweest, dus bijna 7 jaar.
 • De TS heeft toch al een prachtig moederbord… Hierop kun je zonder problemen een mooie AGP videokaart zetten. Ik zie niet de reden om over te stappen naar PCI-E als het qua snelheid niet uitmaakt. Tenzij je SLI wilt gebruiken zie ik het voordeel niet….

  Weet niet wat je budget is… maar ik kick zelf op deze kaart: http://www.cool-prices.nl/index.php/18,artId–24

  Grt,
  Lennard
 • [quote:bb15086766="RobinvLeeuwen"]een leadtek 6800le[/quote:bb15086766]Heb je die kaart wel gesoftmod? :roll:
 • [quote:2eacabacc7="SAPPhIRE"]De TS heeft toch al een prachtig moederbord… Hierop kun je zonder problemen een mooie AGP videokaart zetten. Ik zie niet de reden om over te stappen naar PCI-E als het qua snelheid niet uitmaakt. Tenzij je SLI wilt gebruiken zie ik het voordeel niet…[/quote:2eacabacc7]Dat zeg ik toch..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.