Vraag & Antwoord

Anoniem
Henk Bakker
4 antwoorden
  • Dit mobo zit in een fujitsu siemens xpert pc. Als ik de stekker in de pc doe gaat hij spontaan aan zonder de aan\uitknop te gebruiken. Restarten gaat ook goed, maar als ik hem via start afsluiten afsluit, kan ik hem erna niet meer met de aan\uit knop aandoen. Als ik het powerstekkertje omdraai wat op het mobo aangesloten moet worden, en ik doe de stekker opnieuw erin gaat hij wel weer aan. Weet ook niet precies waar ik het stekkertje met de wit\groene draad in moet pluggen. Zal dat laatste het euvel veroorzaken of moet ik het in de bios zoeken. Wie weet raad.
  • Dat zal wel het powerswitch kabeltje zijn dat een signaal doorgeeft naar je mobo om op te starten.
  • Oké maar waar moet ie zitten dan bij dit mobo?
  • Het lijkt mij haast dat je een ledje op de plek van de powerknop hebt aangesloten. Daardoor gaat de pc aan er werkt de powerknop natuurlijk niet. Kijk goed naar de lettertjes op het moederbord. Vaak is daar uit op te maken waar wat aangesloten moet worden.

    [Edit] Dit bord zelf staat niet op de site, maar ik vermoed dat de M7VKQ vrijwel, zo niet volledig het zelfde is. Dit is de handleiding van dat bord, ik vermoed dat je daarmee een heel eind komt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.