Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

geheugen pc 3200 in pc2700

Anoniem
Obi-wan-kenobi
10 antwoorden
 • Hallo,
  Ik ben op zoek naar nieuw geheugen ik weet nog niet zeker of ik iets koop. Maar ik heb een vraag in mijn moederbord gaat pc2700 geheugen. Maar nou kijk ik op internet voor goed geheugen en daar blijkt de pc3200 geheugen goedkoper te zijn. Nou mijn vraag kan dit geheugen gewoon op mijn moederbord of gaat dit niet werken.
  Alvast bedankt bart
 • Werkt gewoon. PC3200 geheugen kun je ook op lagere snelheden draaien zoals PC2700. Je kunt dan de CAS Latency ook wat strakker zetten, meestal CL2.5 voor CL3 PC3200 geheugen of CL2 voor CL2.5 PC3200 geheugen.
 • pc3200 geheugen is downwards compatible (ofzoiets :P ). Dat houdt in dat de snelste geheugenreep zich aanpast aan de langzaamste.

  Het antwoord is dus ja, maar heel soms hoor ik wel es verhalen dat het niet lekker gaat samen. Het is dus wel een beetje een gok, maar ga er maar van uit dat het gewoon goed gaat. :)
 • O bedankt dan ga ik daar is naar kijken en zijn de hyperx reepjes van kingston een beetje goed? Of de reepjes van GeIL. En nog één vraag je hebt dual channel gehuegen maar dat kan toch ook wel gewoon in single channel gebruikt worden.
 • Volgens mij heb je eerder een nieuw mobo nodig dan nog meer geheugen dat weer op PC2700 gaat lopen …
 • Dat geheugen ga ik verkopen als ik er genoeg voor kan krijgen. Btw wat is een marktplaats prijs je voor dat geheugen wat in mijn specs staat.
 • [quote:f1e8436da5="bbbb"]Dat geheugen ga ik verkopen als ik er genoeg voor kan krijgen. Btw wat is een marktplaats prijs je voor dat geheugen wat in mijn specs staat.[/quote:f1e8436da5]Je kunt met zo'n €80,- beginnen. Met een beetje geluk krijg je dat er nog wel voor. :wink:
 • Want is goed geheugen van 512 mb GeIL of kinston evengoed of zelfs beter dan 1 gb van een minder merk?

  edit: wat reageren jullie snel 8)
 • [quote:a76c652105="bbbb"]Want is goed geheugen van 512 mb GeIL of kinston evengoed of zelfs beter dan 1 gb van een minder merk?[/quote:a76c652105]Ga je overclocken?

  Zo nee, dan zou ik zeker voor 1GB gaan. Bij Alternate heb je al 2x512MB MDT PC3200 voor €90,-. Twinmoss geheugen is ook niet zo duur en hebben cas 2.5

  Als je wel gaat overclocken is Twinmoss Speed Premium wel leuk. Ik zag laatst op Gistron.com al 512MB staan voor €59,-. :)
 • Nee ik denk niet dat ik ga overklokken. Ben veelste bang dat ik iets sloop en weet ook niet hoe het moet :wink: Ik weet ook niet zeker of ik voor nieuw geheugen ga als ik dat andere goed kan verkopen kijk ik wel verder.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.