Vraag & Antwoord

Moederborden, processors, overklokken, casemodding en koeling

Upgrade: Gaarne uw Tip & Mening

Anoniem
Therasan
5 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb na de mijn verhuizing een meevallertje van 350 eur.

  Nu wilde ik weer eens wat aan mijn pc gaan aanpassen, ik dacht zelf aan het mobo + vga. Nu weet ik niet of het verstandig is om dit te gaan doen. of dat er betere opties zijn.. ideeen zijn welkom.

  Ik gebruik mijn pc voor: Gamen en wil nu ik het weer rustiger heb verder kijken in het 3dmark/pifast/clock wereldje.

  mijn specs:

  Asus A8V mobo (agp)
  AMD64 3000+ (venice)
  2x 80gb HDD (Maxtor & Seagate)
  2048 ram (kingston & Geil)
  6600gt (agp)


  Mvg,
  Niels
 • Beetje lastig, want dit spul is redelijk in evenwicht. En je kunt niet alles tegelijk upgraden. Je kunt aan een 6800GT denken, die kost ongeveer 230. Nieuw moederbord kan, maar is niet noodzakelijk. Of heb je er problemen mee? Je kunt de oude onderdelen ook nog verkopen, en het geld weer besteden aan de computer.
 • Problemen wil ik niet zeggen maar 2x Sata vind ik te weinig, maar dat is een mening. Zelf wilde ik beetje bij beetje de pc wat beter maken.

  Ik vinde de Lanparty (pcie) er leuk en deze heeft genoeg sata aansluitingen maar dan dwing ik mezelf naar een nieuwe vga.

  Mijn nieuwe processor krijg in november dan mag ik voor 400eur shoppen.

  Mijn ik wil wel dat met de nieuwe processor mijn systeem ook optimaal functioneerd
 • Ik zou even wachten… er komen weer wat leuk dingen aan, wacht gewoon tot november. Dan zijn er wss wel Opteron 939's die erg leuk zijn ;) 7800 "budget" kaartje en een leuk mainboardje en je kan weer verder :)
 • Tsja, dan heb je dus in november 750 euro te besteden, plus wat je voor de te vervangen onderdelen kunt krijgen. Dan heb je tenminste een serieus bedrag. Ik zou ook nog even wachten dus.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.